(P) „Vinul tău din via ta”: Chardonnay 2021 de la Crama „1000 de Chipuri” / De ce să cumperi doar o sticlă, când poți avea tot butașul?

de Răzvan Avram

Acest articol nu vrea să vă convingă să cumpărați vin. „Vinul tău din via ta' este un proiect care vrea să refacă legătura noastră cu pământul, cu via și cu vinul făcut cu pasiune. Dacă vinul de azi îți va face cu ochiul, poți avea mult mai mult decât o sticlă: ai ocazia să achiziționezi chiar butașul de vie din care este obținut vinul.

La ce ne putem aștepta, dacă deschidem o sticlă de Chardonnay 2021 de la Crama „1000 de Chipuri'?

Un Chardonnay solid construit, fără excese aromatice inutile, cu o structură densă, onctuoasă și multe fructe galbene pârguite. Amatorii de vinuri discrete și elegante vor fi absolut încântați de exemplarul de față. Culoarea vinului este galben deschis, iar nasul, discret, aduce pară bergamotă și mere coapte. Corpul vinului este compact, cu alcool bine integrat și o bună aciditate. Gustul vine cu note de caise, mango și grapefruit alb. Postgustul, lung, proaspăt și revigorant, lasă impresii de citrice dulci amărui și aluzii minerale. Un vin foarte potrivit „la un pahar de vorbă', cu prietenii, pe o terasă, dar, în egală măsură, un vin de gastronomie, extrem de versatil, care se poate asocia cu salate, pește, brânzeturi proaspete sau carne albă.

De ce să cumperi doar o sticlă, când poți avea tot butașul?

Precum am promis la început, nu vreau să vă îndemn să cumpărați acest vin! În ziua de azi, să cumperi o sticlă de vin, chiar nu e foarte complicat. Însă, dacă vrei să achiziționezi butașul din care provine vinul, împreună cu multe alte avantaje, ei bine, asta nu e la îndemâna oricui…

Cum poți achiziționa butașul tău și ce conține „pachetul'?

  • Oricine are posibilitatea de a achiziționa un butaș de vie, pe o perioadă de un an (sau chiar mai mult). Butașul va fi marcat cu o etichetă personalizată purtând numele proprietarului.
  • La fiecare butaș primești 6 sticle de vin din soiul respectiv, cu o etichetă personalizată de tine.
  • Ai de ales între 4 soiuri albe (Fetească Alba, Tămâioasă Românească, Sauvignon Blanc, Chardonnay), 5 soiuri roșii (Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Shiraz) și un roze (din Pinot Noir).
  • Vinul va fi produs din recolta anului curent, prin urmare, va fi gata începând cu luna martie (pentru vinul alb și roze), sau din luna august (pentru vinul roșu). În acest moment, pentru vinurile albe și roze se poate alege anul de recoltă 2021, cu livrare imediată.
  • La fiecare butaș primești și o degustare pentru tine și încă 2 persoane, la Crama „1000 de Chipuri' din Urlați, sau în winebarurile noastre din București.
  • Proprietarii de butași primesc o reducere de 20% la cazare, în timpul săptămânii, în pensiunea noastră situată chiar la Crama „1000 de Chipuri' din Urlați.

E bine de știut că butașul poate fi achiziționat și oferit cadou, prin intermediul unui voucher. Achiziția butașilor se face direct pe site-ul cramei „1000 de Chipuri'.

Cât costă achiziționarea unui butaș?

  • Prețul unui butaș este de 270 de lei/an.
  • Contractul pentru butași poate fi prelungit și în anii următori, prin noi achiziții din același soi, sau din soiuri diferite.

Primești doar 6 sticle de vin, sau mai sunt și alte avantaje?

Dacă ești pasionat de vinificație, ești invitat să participi la tot procesul, de la lucrările în vie și până la crearea vinului și la îmbutelierea lui. Vei avea acces la degustări „en primeur' și la „zile deschise', organizate periodic. Un specialist de la Crama „1000 de Chipuri' te va asista și poți dobândi, astfel, experiență directă și know-how.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber