Propune si tu un nume, o poveste!

Propune si tu un nume, o poveste!

Pentru ca aceste femei remarcabile si povestile lor merita sa fie cunoscute si sa inspire cit mai multe femei, poti propune si tu acum un un nume si o poveste pe siteul campaniei www.avon125.ro; femeia pe care o poti propune si povestea care a facut-o remarcata, pot fi dintr-o multitudine de domenii:

 • Femeia-antreprenor, care a reusit sa-si dezvolte businessul prin forte proprii, cu idei inovatoare si folosind resurse minime, chiar si in situatii nefavorabile, poate fi una din cele 125 de femei pentru schimbarea in bine;
   
 • Poti propune o femeie care se implica in proiecte pentru comunitate, pentru ca doreste din tot sufletul sa rezolve problemele cu care oamenii se confrunta. Indiferent de activitate, lumea este mai buna si datorita ei.
   
 • Daca esti impresionata de felul in care un designer a reusit sa primeasca aplauze la scena deschisa pentru creatiile sale atat in tara cat si peste hotare, nu ezita, numeste-o!
   
 • Femei care lupta pentru protectia si conservarea mediului inconjurator, care sustin activ folosirea rationala a resurselor si comportamentul responsabil fata de planeta. Si ele pot fi propuse.
   
 • Poti propune si femei care contribuie la progresul sistemului medical, fie prin implicare, fie prin cercetarea desfasurata in acest domeniu. Daca s-a dedicat descoperirii unor noi metode de tratament sau solutii pentru probleme medicale si are rezultate remarcabile, lumea trebuie sa afle cine sunt!
   
 • Femeile din domeniul artei pot fi propuse si ele. Recunoastem si apreciem femei pasionate de frumos, care au initiat sau au avut un rol important in proiecte de acest tip din tara sau din strainatate. Daca munca lor este valoroasa, spune-ne despre ele!
   
 • In cazul in care cunosti femei minunate, cu rezultate exceptionale din domenii precum sport, media , terapii alternative, sau care nu se regasesc in situatiile de mai sus, propune-le si spune-ne de ce crezi ca ar merita sa fie cunoscute de o tara intreaga!

Avon 125 DE FEMEI

O astfel de poveste este cea a doamnei Mia Scarlat: „Povestea mea incepe inca din copilarie cand am experimentat eu insami un trai deprivat, foamete, respingere, agresiune si diferite lipsuri. Atunci am intalnit Oameni care mi-au dat curajul de a schimba ceva in existenta mea, invatand, educandu-mi calitatile cu care Dumnezeu m-a inzestrat. Ulterior, venind in contact direct cu suferinta altor copii, am stiut ca nu pot sa fiu indiferenta, ca durerea lor fusese si a mea si ca eu, am datoria morala, crestina, de a contribui la descifrarea si innobilarea vietii acelor micuti.

De aceea, impreuna cu sotul si fiul meu am inceput sa facem voluntariat in case de copii, sa ajutam copii ai strazii, sau pe cei defavorizati social inca din anul 1992. In anul 1998, impreuna cu prieteni pe care ii avem in SUA, am infiintat Fundatia Mia’s Children. De atunci ni s-au alaturat prieteni care au inteles sa se implice la randul lor in binele celor defavorizati, care realizeaza importanta de a darui ceva din fiinta lor.”

Citeste toata povestea dand click aici sau rasfoieste Galeria Propunerilor din site-ul www.avon125.ro pentru a descoperi si mai multe povesti impresionante.

Propune si tu acum un nume, o poveste!

 

PROMO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii