Program de crestere a sistemului imunitar!

Program de crestere a sistemului imunitar!

Suplimentele alimentare Life Impulse revitalizeaza si mentin tineretea organismului, iar cele care fac parte din programul de crestere a sistemului imunitar sunt:

  • Life Impulse BIO Propolis- intareste imunitatea (39,99 lei)
  • Life Impulse BIO cu Vitamina C si Calciu (39,99 lei)
  • Life impulse BIO Acerola si Life Impulse BIO Propolis (49,98 lei)
  • Life Impulse BIO cu vitamine pentru copii- dezvoltare armonioasa (49,98 lei)

Life Impulse BIO Acerola- lupta impotriva racelii

Supliment nutritiv natural ce contine pulbere de vitamina C extrasa din cirese acerola BIO. Continutul crescut de vitamina C creste capacitatea de aparare a organismului impotriva infectiilor. Beneficu principal: impotriva racelii.

Life Impulse BIO Propolis- intareste imunitatea

Propolisul, obtinut prin metode certificate BIO, asigura protectia imunitara crecuta. Este indicat in prevenirea racelilor, precum si in ameliorarea simptomelor acestora. Antiinflamator pe caile respiratorii superioare, antiinfectios si cresterea imunitatii.

life impulseSuplimentul alimentar BIO cu vitamine pentru copii Life Impulse, cu o compozitie unica, 100 % naturala, completeaza necesarul de vitamine si minerale din nutritie pentru cresterea armonioasa si sanatoasa a copilului.

Furnizeaza vitamine esentiale si minerale intr-o formula lichida usor de absorbit, foarte puternica si in acelasi timp delicata cu stomacul. Vitamina A mareste rezistenta la infectii a cartilajelor, a mucoaselor si a pielii, ajuta la adaptarea vizuala, la dezvoltarea normala a scheletului si a smaltului dentar. Prezenta vitaminei D in organism este benefica in sensul ca evita carierea severa a dintilor si previne aparitia unor tulburari nervoase, slabiciunea generala, ca si sensibilitatea la contractarea unor boli infectioase.

Acest delicios supliment mineral lichid cu aroma de fructe zdrobite a fost creat special pentru copiii sub 12 ani cu corpul intr-o continua schimbare. Formula unica este fortificata cu extracalciu pentru a ajuta la dezvoltarea sanatoasa a oaselor si a dintilor.

Pentru mai multe detalii accesati  www.life-care.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Sanatate