Produs contaminat cu Salmonella în lanțurile de magazine Mega Image

Produs contaminat cu salmonella în lanțurile de magazine Mega Image

La solicitarea producătorului Euro Company, Mega Image a anunţat că a retras de la vânzare un întreg lot de de mix de fructe și semințe exotice, suspect de contaminare cu Salmonella.

Produs contaminat cu Salmonella în lanțurile de magazine Mega Image

“Dorim să vă aducem la cunoștință că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 EURO COMPANY MIX EXOTIC 100G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019. Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company”, arată un comunicat al Autorității Naționale Sanitare Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Potrivit Euro Company nu s-a confirmat prezenţa acestei bacterii, dar în continuare se efectuează toate investigaţii.

“Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producţie şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigaţiile necesare în continuare. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

“Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal', scrie în comunicatul ANSVSA.

 

Foto:shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri