Prințul Harry, prima declarație după separarea de familia regală: „Nu exista nicio altă opțiune”

La începutul anului 2020, Meghan Markle (38 de ani) și prințul Harry (35 de ani) au anunțat că își doresc să se separe de familia regală a Marii Britanii pentru a putea deveni independenți din punct de vedere financiar.

După mai multe discuții în prezența reginei Elisabeta a II-a, bunica prințului, familia regală britanică a ajuns la o înțelegere care i-a permis cuplului să înceapă un nou capitol pe cont propriu.

Duminică seara, 19 ianuarie, în urma declarației în care regina mărturisește că îi susține în decizia luată, Harry a atins subiectul în discursul oferit susținătorilor organizației sale Sentebale, în Londra.

„Înainte de a începe, trebuie să menționez că îmi pot doar imagina ce ați auzit sau citit în ultimele câteva săptămâni.

Așa că îmi doresc să auziți adevărul meu, cel pe care îl pot împărtăși, nu în calitate de prinț sau duce, ci în calitate de Harry.

Aceeași persoană pe care ați văzut-o crescând în fața voastră în ultimii 35 de ani, dar având acum o viziune mult mai limpede asupra vieții”, așa începe mesajul lui Harry.

Prințul Harry, prima declarație după separarea de familia regală: „Nu exista nicio altă opțiune”

„Marea Britanie este căminul meu și un loc pe care îl iubesc. Asta niciodată nu se va schimba.

Am crescut simțind susținerea voastră și v-am privit întâmpinând-o pe Meghan cu brațele deschise, văzând în ea iubirea și fericirea pe care dintotdeauna mi le-am dorit.

Știu, de asemenea, că ați ajuns să mă cunoașteți îndeajuns de bine încât să vă încredeți în femeia pe care am ales-o să-mi fie soție, în femeia care îmi împărtășește valorile. Și a rămas aceeași femeie de care m-am îndrăgostit.”

Harry continuă: „Decizia de a ne separa de familia regală nu a fost luată cu ușurință. Au fost multe luni de discuții după mulți ani plini de provocări.

Știu că am mai luat, poate, decizii greșite, dar, în această privință, nu exista nicio altă opțiune pentru noi.

Ceea ce îmi doresc să clarific este că nu plecăm și nu vă părăsim. Dorința noastră este să continuăm să o servim pe regină, Commonwealth-ul și asociațiile mele militare, însă fără bani publici.

Din păcate, asta nu era posibil decât în aceste noi condiții. Am acceptat asta știind că nu mă voi schimba și sper să puteți înțelege că a trebuit să mă separ de propria familie pentru a înainta și a avea o viață mult mai liniștită”.

Foto: Profimediaimages.ro

Sursă: Entertainment Tonight

Citește și:

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Tatăl lui Meghan Markle ar putea depune mărturie în instanță împotriva ei! Despre ce este vorba?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete