Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Trevor Engelson Meghan MarkleSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

La doar câteva zile după ce a anunțat că renunță la statutul de membru senior al Casei Regale Britanice și că preferă să fie independentă financiar, Meghan Markle s-a întors în Canada.

Ducii de Sussex au petrecut șase săptămâni în Canada împreună cu micul Archie, după care s-au întors în Anglia doar pentru a da vestea privind retragerea lor din poziția de 'membri seniori' ai Casei Regale. Reîntoarcerea Ducesei în Canada are loc în timp ce Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles și Prințul William au solicitat personalului să găsească o soluție viabilă după anunțul cuplului.

Reacția lui Trevor Engelson la anunțul conform căruia Meghan Markle a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale

În acest timp, privirile au fost ațintite și asupra reacțiilor lui Trevor Engelson, fostul soț al lui Meghan Markle. Presa ar fi vrut să audă din gura lui o remarcă referitoare la gestul lui Meghan, dar nu a fost să fie. Astfel că reprezentanții presei au trebuit să se mulțumească doar cu o reacție… facială, care, sigur, ar putea comporta diverse interpretări, după cum se poate vedea în videoul de mai jos, realizat de publicația Daily Mail.

De ce s-au despărțit Meghan Markle și Trevor Engelson

Înainte de a deveni Ducesă de Sussex, Meghan Markle a avut o relație de zece ani, dintre care trei de căsnicie, cu producătorul tv Trevor Engelson. A fost o relație la distanță, fiecare dintre ei prioritizând cariera în detrimentul relației.

Primele neînțelegeri în cuplu au apărut din cauza faptului că Trevor nu s-a străduit prea mult să-i facă loc și iubitei lui într-una dintre emisiunile pe care le producea. În toamna anului 2010, Meghan primește rolul vieții ei, care avea să-i aducă celebritatea: Rachel Zane, din serialul Suits'. Pleacă în New York pentru a turna episodul pilot. La întoarcerea la Hollywood, unde locuia cu Trevor, cei doi se căsătoresc.

Fericirea cuplului a fost, însă, umbrită de faptul că actrița trebuia să se deplaseze în Canada, la Toronto, unde avea filmări, în timp ce soțul ei își desfășura activitatea la Hollywood. În perioadele în care Meghan trebuia să filmeze, relația lor se desfășura pe Skype. Încet-încet, acest lucru a contribuit la erodarea relației lor. În pofida faptului că Trevor și-a instalat biroul la New York pentru a fi mai aproape de soția lui, relația lor era presărată cu din ce în ce mai multe certuri și reproșuri.

S-a zvonit și faptul că Meghan i-ar fi înapoiat prin poștă lui Trevor inelul cu diamante pe care i-l dăruise când o ceruse în căsătorie. Divorțul s-a pronunțat în 2013. Ori de câte ori a fost întrebat despre relația cu Meghan, Trevor s-a limitat la răspunsul: N-am nimic de spus despre ea.

Citeste si

De ce Meghan Markle și fostul soț,Trevor Engelson, nu au avut copii

Cum arată vila în care a locuit Meghan Markle în Los Angeles?

Foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete