Andreea Berecleanu, la un pas de exmatriculare în timpul generalei: „A fost destul de greu pentru ai mei”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu (44 de ani) este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă, un soț atent și iubitor și doi copii superbi.

Jurnalista a fost dintotdeauna percepută ca un exemplu de disciplină, fiind cu atât mai surprinzător faptul că, în școala generală, Andreea a ajuns la un pas de exmatriculare.

Andreea Berecleanu, la un pas de exmatriculare în timpul generalei: „A fost destul de greu pentru ai mei”

La baza conflictului a stat o glumă inofensivă care i-a pus însă părinții într-o situație foarte delicată.

„Țin minte că tata a fost chemat la școală, la un moment dat, pentru un lucru care a fost destul de dur în acele vremuri, când totul era foarte strict.

Școala la care învățam și la care am învățat 12 ani, Liceul „Ion Creangă”, avea niște reguli cu atât mai stricte, pentru că era o școală de protocol, condusă de Maria Postelnicu, soția lui Tudor Postelnicu, fostul ministru de interne de pe vremea lui Ceaușescu.

Ea era o femeie elegantă, minunată, dar care trebuia să mențină prestigiul școlii. Eram în clasa a V-a și, dintr-o joacă, le-am pus colegilor mei de clasă niște porecle, cum fac copiii între ei.

Acele porecle au fost considerate nume conspirative. Tata a fost chemat la școală și i s-a atras atenția.

A fost întrebat ce ascultă copilul acasă, dacă se face politică în casă, dacă se ascultă posturile de radio Europa Liberă, Vocea Americii.

A fost destul de greu pentru ai mei, pentru că nu puteai să te pui cu asemenea lucruri aberante și nu puteai să dai explicații la ceva ce era în mod evident o copilărie.

Acesta a și fost singurul argument pe care l-au avut părinții mei. Dar a fost greu, pentru că se punea problema excluderii din școală pe un motiv ca acesta”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Berecleanu.

Prezentatoarea știrilor Antenei 1 are un fiu și o fiică, Petru (14 ani) și Eva (18 ani), din primul ei mariaj cu fostul prezentator TV Andrei Zaharescu.

Jurnalista s-a recăsătorit în septembrie 2016 cu medicul estetician Constantin Stan. Anterior, Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu nutriționista Mihaela Bilic.

Foto: Instagram

Citește și:

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

Cum a reacționat Trevor Engelson, primul soț al lui Meghan Markle, când a fost întrebat ce părere are despre faptul că Meghan a renunțat la statutul de membru senior al Familiei Regale Britanice

Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil: „Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos. A fost foarte romantic!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete