Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle! „Nu îmi voi exprima nicio opinie pentru că …”

Cressida Bonas și prințul HarrySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cressida Bonas (30 de ani), fosta iubita a prințului Harry (35 de ani), nu se va alătura mulțimii de oameni care-și împărtășește opiniile cu privire la viața prințului Harry și a soției lui, Meghan Markle (38 de ani).

Actrița spune că refuză să judece sau să vorbească public despre soția fostului ei iubit după decizia cuplului de a se separa de familia regală a Marii Britanii.

Decizia este rezultatul respectului pe care îl are față de prințul Harry, actrița fiind de asemenea una dintre invitatele de la nunta acestuia cu Meghan din luna mai a anului 2018.

Fosta iubită a prințului Harry refuză să vorbească despre el și Meghan Markle

„Nu îmi voi exprima nicio opinie cu privire la cele întâmplate recent pentru că ar deveni un titlu de presă. Vreau să vorbesc despre munca mea”, a mărturisit Cressida, pentru ES Magazine.

„De asemenea, din respect. Care este expresia? Cum m-aș simți eu în locul lor, cum m-aș simți dacă fostul meu iubit ar vorbi despre mine?

Ceea ce a fost între noi s-a petrecut cu foarte mult timp în urmă. Tocmai de aceea, când se deschide acest subiect, mi se pare foarte ciudat.

Sunt într-un cu totul alt loc în acest moment. Urmează să mă căsătoresc. Am învățat multe. Sunt mult mai confortabilă în propria piele. Mă maturizez.”

„Încerc să vorbesc despre munca mea, dar oamenii vor să vorbesc despre el”

Actrița, care face parte din distribuția noului serial de dramă al canalului britanic ITV, White House Farm, este logodită cu dezvoltatorul imobiliar Harry Wentworth-Stanley (31 de ani), însă continuă să fie întrebată despre fosta sa relație cu prințului Harry, chiar și la șase ani de la despărțire.

Cressida Bonas și prințul Harry au format un cuplu timp de 2 ani. „Nimănui nu-i plac etichetele, indiferent despre ce anume este vorba exact”, mai spune ea.

„Astea sunt greutăți și bariere pentru mine. Încerc să vorbesc despre munca mea, dar oamenii vor să vorbesc despre el.

Muncesc din greu și iubesc ceea ce fac. Vreau să continui. Dar este ceva cu care trebuie să mă împac. Oamenii poate mă vor întreba despre el pentru tot restul vieții.”

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Sursă: Harper’s Bazaar

Citește și:

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Meghan Markle, apariție surpriză la evenimentul unei organizații caritabile din Vancouver, Canada

Arthur Chatto, vărul sexy al lui William și Harry, decis să spele imaginea Familiei Regale Britanice. Ce decizie a luat tânărul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete