Prințul George, ameninţat de un complot terorist. Ce măsuri au fost luate de familia regală britanică?

Prințul George, ameninţat de un complot terorist

Prințul George, fiul cel mare al ducelului și ducesei de Cambridge, va avea parte de o protecție sporită în perioada următoare, asta după ce un susținător al statului islamic i-a îndemnat pe cei care fac parte din această organizație să îl atace.

Prințul George, ameninţat de un complot terorist

În familia regală britanică au fost sporite măsurile de securitate. Prințul George va fi protejat de mai multe gărzi de corp, în special atunci când merge la școala Thomas din Battersea, Londra, dar și atunci când iese la plimbare alături de mama sa, Kate Middleton, sau de bunica sa.

Bărbatul care i-a îndemnat pe reprezentații ISIS să îl atace pe prințul George se numește Husnain Rashid. Acesta a transmis, în luna octombrie a anului trecut, un mesaj prin care le cerea teroriștilor să meargă la școala în care învață băiatul cel mare al ducelui și ducesei de Cambridge și să îl atace.

Mesajul acestuia a fost: “Nici măcar familia regală nu va fi lăsată în pace. Școala începe imediat”, potrivit theguardian.com.

Bărbatul a fost descoperit rapid de autorități, iar pe 22 noiembrie anul trecut a fost arestat. Acesta nu doar că a cerut un atac terorist împotriva prințului George, dar a injectat cianură în mai multe fructe și legume din anumite supermarketuri. Deși inițial a negat toate cele șapte acuzații care i-au fost aduse, ulterior a recunoscut patru dintre ele.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cătălin Cazacu, declarații surprinzătoare despre relația cu Claudia Pavel înfiripată la „Exatlon': „Mă apropiasem de ea. Am descoperit un om minunat'

Ce interdicție a primit Meghan Markle din partea prințului Harry înainte de nunta regală?

Ce face Gina Pistol pentru a ține celulita la distanță? Uite la ce alimente a renunțat

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri