Cătălin Cazacu, declarații surprinzătoare despre relația cu Claudia Pavel înfiripată la „Exatlon”: „Mă apropiasem de ea. Am descoperit un om minunat”

Cătălin Cazacu, declarații surprinzătoare despre relația cu Claudia Pavel înfiripată la „Exatlon”: „Mă apropiasem de ea. Am descoperit un om minunat”

Cătălin Cazacu a devenit cunoscut după participarea la emisiunea „Exatlon', de la Kanal D. El a reușit să rămână destul de multă vreme în concurs, a luptat cât de mult a putut pentru a ajunge până în ultimele ediții ale concursului.

Pe parcursul emisiunii, Cătălin a ajuns să o cunoască mai bine pe Claudia Pavel, care a fost și ea concurentă în cadrul show-ului de televiziune. Cei doi au petrecut mult împreună, s-au apropiat, iar în presă au apărut mai multe speculații despre faptul că cei doi ar fi avut o relație.

Cătălin Cazacu, declarații surprinzătoare despre relația cu Claudia Pavel înfiripată la „Exatlon'

În cadrul unui interviu acordat pentru viva.ro, Cătălin Cazacu a vorbit cu sinceritate despre Claudia Pavel și despre felul în care s-a apropiat de ea. Acesta nu a negat faptul că ar fi avut o relație cu artista, ba chiar a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Noi am fost oameni sinceri, oameni care au făcut exact ceea ce au simțit. Ceea ce s-a văzut pe camere, exact asta s-a întamplat. Dacă iei zece oameni și îi arunci într-o junglă și îi privezi de absolut orice, atunci oamenii aceia ajung să se cunoască unul cu altul, să relaționeze la modul la care ei sunt naturali. Pentru că în oraș, când ajungi să te cunoști cu cineva, vii frumos îmbrăcat, vii cu o mașină, vii cu ce vrei tu, vii la un restaurant scump. Acolo eram zece oameni care nu aveau decât un ou și un orez, poate. Dacă eu aveam un tricou și ei îi era frig, la orice ne ajutam între noi. Acolo s-au pus bazele unor prietenii foarte frumoase și sincere.

Eu am reușit să descopăr acolo, un om minunat, un om frumos, un om pe care o să-l admir toată viața. Am vorbit foarte multe lucruri despre viață, am vorbit foarte multe despre ce am trăit noi, ce valori avem și vorbind foarte mult, ajungi să empatizezi cu un om, ajungi să-ți dai seama că ai aceleași valori. Dacă amândoi simțit același lucru, e clar că există o anumită apropiere. Nu am ascuns niciodată că unul dintre cele mai grele momente ale mele a fost când a plecat Claudia, pentru că mă apropiasem de ea și a fost un gol mare pe care l-am simțit când a plecat. Unul dintre lucrurile pe care le-am câștigat din acest proiect a fost prietenia cu această femeie superbă și minunată pe care o cheamă Claudia Pavel,' a mărturisit Cătălin Cazacu, pentru viva.ro.

După ce au apărut mai multe speculații în presă care au spus că fostul concurent de la „Exatlon' ar fi început o nouă relație cu fosta soție a lui Marcel Toader, Maria Constantin, după ce au fost surprinși într-un club împreună, Cătălin Cazacu a lămurit lucrurile.

„M-am dus și eu o dată la club și practic nu am făcut nimic. Doar am fost și eu unde se ascultă muzică tare și m-am întâlnit cu prieteni vechi. Acum nu știu de unde e eticheta asta de mare cuceritor, pentru că eu sunt urâțel. Dar ies vorbe. Nu bat la ușa nimănui, nimeni nu bate la ușa mea. 

Am cunoscut-o în seara aceea pe Maria Constantin. Adevărul e că eu fac atmosferă, pe oriunde mă duc, sunt eu sunt sufletul petrecerii. Nici nu ne cunoaștem prea bine, și doar i-a făcut plăcere să petreacă timp cu mine, dar atât. Nu ne-am cunoscut dinainte și nu pot să spun că ne cunoaștem. E doar o bârfa care sperăm că într-o zi, două, va trece,' a adăugat Cătălin Cazacu.

Concursul „Exatlon', de la Kanal D, a fost câștigat de Vladimir Drăghia, care a declarat că va dona marele premiu de 100.000 de euro pentru o cauză nobilă.

Foto: Facebook, capturi video kanal D

Mihaela Tudor

Citește și:

Claudia Pavel reacționează după ce a fost criticată pentru că s-ar fi îndrăgostit de Cătălin Cazacu: „Nu mai stați, doamnelor, în căsnicii și relații eșuate'

Primele declarații ale lui Vladimir Drăghia, după ce a câștigat marele premiu la emisiunea „Exatlon'! Ce va face cu 100.000 de euro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete