Ce interdicție a primit Meghan Markle din partea prințului Harry înainte de nunta regală?

ce interdicție a primit Meghan Markle din partea prințului Harry înainte de nunta regală

Prințul Harry și Meghan Markle au o relație foarte bine sudată, iar acest lucru se vede la fiecare apariție publică. Deși apropiații cuplului vorbesc despre o atitudine foarte relaxată în relația lor și despre egalitate, înainte de nunta regală, Meghan Markle a primit o interdicție importantă din partea prințului Harry. 

Ce interdicție a primit Meghan Markle din partea prințului Harry înainte de nunta regală?

Cu toate că se întâmplă rar ca prințul Harry să adopte o poziție categorică în ceea ce o privește pe Meghan Markle, surse apropiate celor doi vorbesc despre un eveniment petrecut chiar înainte de nunta regală. Actualul duce de Sussex i-ar fi impus soției sale ca în ziua evenimentului să nu își invite una dintre cele mai bune prietene, lucru care s-a și întâmplat.

Millie Mackintosh este o bună prietenă a lui Meghan Markle, dar cu toate acestea, ea nu s-a numărat pe lista invitațiilor. Apropiații ducelui și ducesei de Sussex spun că Harry nu a dorit prezența lui Millie Mackintosh la nunta regală din cauza faptului că nu o consideră pe aceasta o persoană de încredere.

“Harry a avertizat-o pe Meghan în ceea ce o privește pe Millie. Acesta pare să creadă despre ea că este o bârfitoare și că ar fi mai bine să o excludă din cercul de prieteni. Harry nu îi spune lui Meghan ce să facă, dar de data asta a pus piciorul în prag.”, a declarat o sursă apropiată cuplului regal, potrivit dailymail.co.uk

În ziua nunții regale, Millie Mackintosh s-a fotografiat pe canapea, în timp ce urmărea la tv nunta regală.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Ce face Gina Pistol pentru a ține celulita la distanță? Uite la ce alimente a renunțat

Andreea Marin, mărturisiri emoționante despre momentele care i-au marcat viața: Am ajuns în punctul în care să mă gândesc la un gest extrem'

Prima fotografie cu fetița Elenei Băsescu. Imaginea emoționantă cu micuța Anastasia

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete