Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare? Un documentar pe TLC

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare? Este întrebarea pe care o pune documentarul programat pe 31 august, la ora 21.00, pe TLC. Răspunsul va fi căutat în trei ore comentarii și dezvăluiri.

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?

Londra, 7 mai 1995, în Hyde Park. Prințesa Diana, Prințul William și Prințul Harry, la o ceremonie de comemorare a eroilor. Foto: Anwar Hussein / Getty Images

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare? Trei ore de investigație

Anul acesta, pe 31 august, se împplinesc 20 de ani de la tragicul accident în care şi-a pierdut viaţa Prinţesa Diana. Peste cinci zile avea să se stingă Maica Tereza, dar omenirea se afla, deja, în doliu și acest al doilea trist eveniment a trecut aproape neobservat.

Dincolo de tragedie, bursa zvonurilor a înflorit. De la acuzarea de neglijență și iresponsabilitate a șoferului (care și-a pierdut și el viața), până la suspiciunile de implicare a diverselor servicii secrete și chiar a familiei regale – nicio ipoteză nu a rămas neexplorată. Toate faptele și informațiile trebuie puse cap la cap. Acest lucru îl face documentarul „Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?' care va fi difuzat joi, 31 august, de la ora 21.00, pe canalul de televiziune TCL.

Programul va spune povestea Prinţesei inimilor. Vom vedea imagini în exclusivitate. Vom urmări un interviu cu Andrew Morton, biograful ei, citate din cărţile sale. Vom auzi opinii despre moartea ei prematură.

Spirit umanitar şi emblemă a stilului, Prinţesa Diana a redefinit noţiunea de regalitate şi a cucerit milioane de oameni cu farmecul ei discret. Lumea a cunoscut-o ca pe o tânără timidă, care a evoluat într-o femeie puternică şi independentă, foarte îndrăgită pentru felul în care s-a luptat cu regulile şi şi-a croit propriul traseu regal în viaţă.

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?

Budapesta, 8 mai 1990. Prințul și Prințesa de Wales, într-o călătorie în Ungaria. Foto: Tim Graham/Getty Images

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare? Opinii și evocări

Programul Prințesa Diana: Tragedie sau trădare? prezintă în profunzime povestea ei şi evenimentele care au condus spre tragedia din acea noapte, explorând câteva teorii ale conspiraţiei legate de moartea ei. Aflăm noi detalii despre viaţa deloc uşoară a Prinţesei Diana din spatele cortinei regale, alături de Prinţul Charles. Constatăm încă o dată cât de protectoare a fost în postura de mamă a celor doi fii.

Producția conţine un interviu în exclusivitate cu Andrew Morton, celebrul biograf al Prinţesei Diana, precum și alte interviuri cu prieteni personali ai Dianei. Ne vorbesc Mary Robertson şi James Colthurst, Ken Wharfe, garda ei de corp; Ingrid Seward, biograf al monarhiei; Kate Williams, istoric al monarhiei; şi jurnalistele Tamron Hall şi Deborah Norville. În plus, actorul Richard Belzer, autorul unor teorii ale conspiraţiei, oferă diverse perspective asupra evenimentelor care s-au întâmplat în noaptea accidentului.

Prinţesa Diana: Tragedie sau trădare?

20 aprilie 1985. Prințul și Prințesa de Wales la baza navală La Spezia, Italia. Foto: Princess Diana Archive/Getty Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber