Noua regulă de la Vocea României sporește emoția și tensiunea

Noua regulă de la Vocea României va ridica emoțiile unora dintre concurenți mai sus decât este suportabil. Iată la ce s-au mai gândit producătorii!

Noua regulă de la Vocea României

Ați aflat deja că Marius Moga a părăsit juriul celui mai popular concurs TV de muzică, Vocea României, ca să se dedice în exclusivitate surorii mai mici, Vocea României Junior. Ați aflat, de asemenea, că a fost înclocuit de Adi Despot căruia producătorii au decis să-i spună simplu, Despot. Deci acesta este juriul: Tudor, Lori, Smiley, Despot. De fapt, pe Despot ar trebui să-l numim primul în ordinea scaunelor ocupate în juriu. Tudor Chirilă i-a cedat cu maximum de fair play locul său.

Noua regulă de la Vocea României și finalitatea ei

Noua regulă de la Vocea României se numește non stop steals. Asta s-ar traduce cuvânt cu cuvânt „furturi neîntrerupte', sau „furtul continuu'. Nu, nu este vorba despre infracțiunea în formă continuată prevăzută de articolele 227-230 din Codul Penal! Este doar o metaforă. Regula spune astfel:

După ce un jurat a recuperat / salvat un concurent din altă echipă care a picat la duel, juratul se poate răzgândi. Adică, dacă ulterior se pune problema salvării unui alt concurent a cărui voce îi place mai mult, juratul poate să renunțe la cel pe care îl salvase și să-l aleagă pe cel nou. Și poate face asta de câte ori vrea și de câte ori are posibilitatea pe parcursul unei etape. La finalul serii, fiecare echipă are voie să încheie cu un singur concurent salvat.

Noua regulă de la Vocea României trebuie să fi avut cel puțin două rațiuni

  1. Antrenorii nu vor resimți frustrare văzând că le scapă un concurent care le-ar fi plăcut mai mult.
  2. Nivelul calitativ al concursului va atinge cotele maxime pe care le poate atinge.

Totodată, noua regulă de la Vocea României va spori emoțiile și tensiunea în rândul concurenților salvați. Adică, odată salvați, ei nu vor putea respira ușurați. Până la sfârșitul etapei, ei încă își mai pot pierde locul din echipa de adopție și din concurs. Și, odată cu ei, spectatorii care îi susțin vor păstra teama, vor simți emoțiile și unii dintre ei vor fi crunt dezamăgiți. Dar asta e – avem un format de tip concurs și știți cum se spune: À la guerre comme à la guerre!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber