Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE”: „Este un progres pentru mine”

Liviu Teodorescu, cea mai bună voce masculină din România, a lansat single-ul „Aşa e ea #DULCE”, împreună cu videoclipul oficial. Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul sau studio, noua piesă evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE”: „Este un progres pentru mine”

„`Aşa e ea #DULCE”` nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesă în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul”, a spus Liviu.

Videoclipul single-ului “Aşa e ea #DULCE” este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasă Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil”. Frumoasă vloggerita a intrat în pielea unei sirene misterioase.

Videoclipul “Aşa e ea #Dulce” continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de unele dintre cele mai frumoase vloggerite din România, cum s-a întâmplat şi la “Cine m-a pus” – Sînziana Negru, “Fanele” – Laura Giurcanu şi “Obsesie” – Christina Ich.

„Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul”, a completat Liviu.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente “Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio muzical, LiTE Music. “Gelos”, “Eşti Piesă”, “Târziu” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizări l-a doborât cu piesă “Fanele” în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, reuşind să strângă peste 35 de milioane de vizualizări. Single-ul anterior, “Obeseie”, este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

Citește și:

Liviu Teodorescu, amănunte surprinzătoare despre viața personală: „Este foarte important pentru iubita mea să fiu gelos”

Cine este iubita secretă a lui Liviu Teodorescu? Este blondă și frumoasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte