Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE”: „Este un progres pentru mine”

Liviu Teodorescu, cea mai bună voce masculină din România, a lansat single-ul „Aşa e ea #DULCE', împreună cu videoclipul oficial. Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul sau studio, noua piesă evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE': „Este un progres pentru mine'

„`Aşa e ea #DULCE'` nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesă în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul', a spus Liviu.

Videoclipul single-ului Aşa e ea #DULCE' este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasă Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil'. Frumoasă vloggerita a intrat în pielea unei sirene misterioase.

Videoclipul Aşa e ea #Dulce' continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de unele dintre cele mai frumoase vloggerite din România, cum s-a întâmplat şi la Cine m-a pus' – Sînziana Negru, Fanele' – Laura Giurcanu şi Obsesie' – Christina Ich.

„Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul', a completat Liviu.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente Vocea României'. De atunci a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio muzical, LiTE Music. Gelos', Eşti Piesă', Târziu' sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizări l-a doborât cu piesă Fanele' în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, reuşind să strângă peste 35 de milioane de vizualizări. Single-ul anterior, Obeseie', este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

Citește și:

Liviu Teodorescu, amănunte surprinzătoare despre viața personală: „Este foarte important pentru iubita mea să fiu gelos'

Cine este iubita secretă a lui Liviu Teodorescu? Este blondă și frumoasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte