Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE”: „Este un progres pentru mine”

Liviu Teodorescu, cea mai bună voce masculină din România, a lansat single-ul „Aşa e ea #DULCE', împreună cu videoclipul oficial. Scrisă şi compusă de către Liviu Teodorescu în propriul sau studio, noua piesă evidenţiază o poveste încărcată de mister din perspectiva bărbatului care ajunge să fie prins în jocul vicios al femeii.

Liviu Teodorescu lanseaza single-ul „Asa e ea #DULCE': „Este un progres pentru mine'

„`Aşa e ea #DULCE'` nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesă în studioul meu, însă la producţie m-au ajutat Şerban Cazan şi Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a ieşit totul', a spus Liviu.

Videoclipul single-ului Aşa e ea #DULCE' este un concept #W, iar regia este a lui Criss Blaziny. Alături de Liviu Teodorescu, personajul principal feminin este interpretat de frumoasă Marisa Paloma, câştigătoarea sezonului 2 a emisiunii „Bravo, ai stil'. Frumoasă vloggerita a intrat în pielea unei sirene misterioase.

Videoclipul Aşa e ea #Dulce' continuă seria proiectelor în care Liviu filmează alături de unele dintre cele mai frumoase vloggerite din România, cum s-a întâmplat şi la Cine m-a pus' – Sînziana Negru, Fanele' – Laura Giurcanu şi Obsesie' – Christina Ich.

„Îi mulţumesc Marisei că a acceptat propunerea de a apărea în clipul meu, a fost super tare pe set şi suntem cu toţii mega încântaţi de cum a ieşit totul. Am muncit mult, am îndurat frig cât cuprinde, dar a meritat tot efortul', a completat Liviu.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut publicului în urmă participării la concursul de talente Vocea României'. De atunci a lansat numeroase hit-uri şi are propriul studio muzical, LiTE Music. Gelos', Eşti Piesă', Târziu' sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Recordul absolut de vizualizări l-a doborât cu piesă Fanele' în colaborare cu Dorian Popa şi Laura Giurcanu, reuşind să strângă peste 35 de milioane de vizualizări. Single-ul anterior, Obeseie', este una dintre cele mai difuzate piese de pe radiourile de la noi şi a stat în tendinţele YouTube timp de trei săptămâni.

Citește și:

Liviu Teodorescu, amănunte surprinzătoare despre viața personală: „Este foarte important pentru iubita mea să fiu gelos'

Cine este iubita secretă a lui Liviu Teodorescu? Este blondă și frumoasă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Muzica, filme, carte