Primele detalii pentru Jubileul Reginei au fost făcute publice

Jubileul de platină al Reginei promite să fie un moment interesant pentru națiune și, cu siguranță, pentru întreagă lume.

Evenimentul care marchează cei 70 de ani ai Majestății Sale pe tron este programat să aibă loc pe 5 iunie și va avea parte de vedete uriașe precum Ed Sheeran, Jeremy Irons, Bill Bailey, Gok Wan și chiar Basil Brush. Se estimează că spectacolul va fi urmărit de aproximativ un miliard de oameni.

De asemenea, printre cele 150 de comori naționale vor fi și Sir Cliff Richard, Heston Blumenthal, Rosie Jones, Kadeena Cox, Alan Titchmarsh, James Martin, Jayne Torvill, Christopher Dean, Gary Lineker. Aceștia vor fi așezați alături de Nandi Bushell, în vârstă de 11 ani, un activist și baterist care va ocupa centrul scenei în timpul evenimentului.

Potrivit Hello!, primul act al ceremoniei va începe cu clopotul Abației Westminster fiind descoperit așa cum a fost în ziua încoronării Reginei, înainte ca o paradă militară de 1.750 de oameni să defileze.

Parada, care se așteaptă să fie unul dintre cele mai mari spectacole militare din istorie, va prezenta și 200 de cai, alături de soldați din întreaga Commonwealth.

Cel de-al doilea act va avea ca scop să evidențieze modul în care creativitatea și cultura britanică și din Commonwealth au evoluat de-a lungul domniei reginei. Procesiunea de 1,5 kilometri va cuprinde 2.500 de voluntari și membri ai publicului, inclusiv un bărbat de 99 de ani, și va prezenta momente definitorii ale tendințelor muzicale, stilurilor de dans și modei care au definit deceniile.

Cele mai importante momente speciale vor include o apariție a familiei Dalek, precum și o serie de mașini prezentate în filmele James Bond, datând din anii 1960.

Cel de-al treilea act va fi compus dintr-o piesă în 12 părți care evidențiază momentele cheie din viața reginei, precum și interesele ei personale.

Printre momentele care vor fi prezentate se numără căsătoria Majestății Sale cu regretatul ei soț, Prințul Philip, precum și încoronarea ei. De asemenea, va prezenta dragostea ei pentru animale, cu cai și corgi care au câteva roluri centrale.

Finalul va aduce un omagiu monarhului cu un cor gospel care interpretează sunetele trupei Royal Marines a Majestății Sale. Membrii publicului care vizionează de acasă vor fi încurajați să se alăture, deoarece finalul evenimentului va fi asigurat de Ed Sheeran.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri