Primele declarații ale Doiniței Oancea, după sărutul cu Liviu Vârciu: „Îmi place foarte tare de el”

Au colaborat împreună și în alte proiecte, însă aceasta este prima dată când Liviu Vârciu și Doinița Oancea formează un cuplu pe platourile de filmare.

În  serialul Fructul oprit', personajele lor, și anume Costică și Tanța, au avut prima întâlnire.

„Eu am mai lucrat cu Vârciu și pot să spun că îmi place foarte tare de el ca om, ca actor. Mi se pare că este talentat și profesionist. Îmi plac oamenii care știu să-și facă treaba, știu să fie punctuali', a mărturisit Doinița Oancea, despre colegul ei de la filmări.

Primele declarații ale Doiniței Oancea, după sărutul cu Liviu Vârciu

Liviu Vârciu s-a alăturat distribuției serialului „Fructul oprit', revenind astfel la pasiunea lui cea mare, actoria. El joacă rolul lui Costică, un personaj care se va dovedi extrem de important în povestea producției de la Antena 1. Costică  și Tanța formează cel mai nou cuplu din „Fructul oprit'.

„Din punctul meu de vedere, un actor nou și talentat care se alătură poveștii este ca o gură de aer proaspăt. Pentru Tanța este și mai bine, pentru că o pot colora și altfel. Practic, oamenii se comportă diferit atunci când se află într-o relație, ne arătam altă față și, altfel, îi pot da și Tanței o altă față, atunci când joacă alături de Costică', a adăugat Doinița.

Pentru a vedea mai multe imagini deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1, Facebook

Citește și:

Când se mărită Doinița Oancea? Actrița a făcut declarații surprinzătoare: „Probez rochia de mireasă săptămânal'

Doinița Oancea, secretul pe care nu l-ar spune nici mamei ei: „Nu i-am spus niciodată. Odată am găsit-o pe mama plângând'

Doinița Oancea a împlinit 35 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere actrița?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete