Doinița Oancea, secretul pe care nu l-ar spune nici mamei ei: „Nu i-am spus niciodată. Odată am găsit-o pe mama plângând”

De-a lungul timpului, Doinița Oancea a fost implicată în numeroase proiecte actoricești, însă de fiecare dată a preferat să păstreze misterul și să nu dezvăluie prea mult despre personajul său.

Chiar dacă în preajma sa au existat mereu curioși, Doinița Oancea, a ales să-i lase pe cei dragi să descopere mai multe despre evoluția rolului ei pe parcursul vizionării producției la tv.

„Prietenii apropiați, dar și cei de pe facebook, m-au întrebat ce se va întâmpla mai departe cu personajul meu, Tanța, din <>. Toți sunt curioși să afle mai multe, dar sunt obișnuită să nu dau din casă, ca să le creez suspansul și atunci le spun tuturor să se uite la episod odată cu mine', a povestit Doinița Oancea.

Doinița Oancea, secretul pe care nu l-ar spune nici mamei ei

Îndrăgita actriță nu a făcut nici o excepție.

„Nici mamei nu i-am spus niciodată cum evoluează personajul meu. Am lăsat-o să aibă surprize, iar la un moment dat, a avut o surpriză foarte mare, când într-unul din serialele în care am jucat mi se întâmpla ceva groaznic. Am ajuns acasă, după difuzarea episodului, și am găsit-o pe mama plângând. Țin totul secret!', a mai spus actrița.

În serialul „Fructul oprit', Doinița joacă rolul unei menajere.

„Tănțica este cu totul altceva, în primul rând, și îmi place! Îmi place postura asta de fată de casă, umilă așa, pe care nu am avut-o niciodată, și căreia trebuie să-i dau tot timpul ceva.  Este și bărfitoare puțin, este și foarte curioasă. Nu este o persoană rea, aș zice că este puțin băgăcioasă unde nu-i fierbe oala. Îmi place Tăținca, este chiar draguță!', a mărturisit vedeta.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Doinița Oancea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Doinița Oancea a împlinit 35 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere actrița?

Doinița Oancea se reprofilează: „M-ar tenta să cochetez cu muzica. Am luat lecții de canto'

Doinița Oancea nu și-a dorit să fie actriță dintotdeauna: „Am vrut să dau la Academia de Poliție'

Doinița Oancea, de nerecunoscut! S-a transformat total pentru un rol dintr-un nou serial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete