Doinița Oancea a împlinit 35 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere actrița?

Vezi pozele

Îndrăgita actriță Doinița Oancea a avut parte, de o surpriză din partea colegilor săi, pe platoul de filmare al serialului „Fructul Oprit'. Actrița și-a sărbătorit ziua de naștere prin muncă.

Ziua Doiniței Oancea a început cu multe surprize și așa a și continuat. Actrița a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani și a fost întâmpinată de colegi cu tort și flori, dar și cu multe urări.

Doinița Oancea a împlinit 35 de ani

„Sărbătoresc ziua asta prin muncă. Fac ceea ce-mi place și asta mă face foarte fericită. Ziua a început cu foarte multe mesaje, telefoane, comentarii pe Facebook. Nici nu am apucat să răspund tuturor. Încă de noaptea trecută am avut parte de surprize de la prieteni, care au venit la miezul nopții la mine acasă. Eu îmi propusesem să fac o super petrecere, pentru că vârsta de 35 de ani trebuie sărbătorită într-un fel. Dar probabil asta se va întâmpla în weekend', a spun Doinița.

Doinița Oancea joacă rolul Tanței în serialul „Fructul Oprit' de la Antena 1. Tanța este menajera familiei Caragea și este o fire jovială, mereu pusă pe șotii, dar care vrea să știe tot ce mișcă, fiind astfel „bârfitoarea casei', după cum chiar ea mărturisește.

Foto: Antena 1

Mihaela Tudor

Citește și:

Doinița Oancea se reprofilează: „M-ar tenta să cochetez cu muzica. Am luat lecții de canto'

Doinița Oancea nu și-a dorit să fie actriță dintotdeauna: „Am vrut să dau la Academia de Poliție'

Doinița Oancea, de nerecunoscut! S-a transformat total pentru un rol dintr-un nou serial

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete