Când se mărită Doinița Oancea? Actrița a făcut declarații surprinzătoare: „Probez rochia de mireasă săptămânal”

Vezi pozele

Actrița Doinița Oancea, își împarte programul între filmările pentru serialul „Fructul oprit' și munca la atelierul cu rochii de mireasă. Dacă în serial, ea o înterpretează pe Tanța, o menajeră, îmbrăcată simplu și modest, în viața de zi cu zi, ea realizează ținute spectaculoase pentru cel mai important eveniment din viața unei femei, căsătoria.

Au trecut aproape cinci ani de când Doinița Oancea și prietena ei cea mai bună, Olga Ghitac, au decis să-și unească forțele și să se ocupe împreună de un business preocupat să le ofere mireselor rochia visurilor sale. Pasionată de design vestimentar, actrița  se implică mereu în procesul de creație atât cu idei pentru modelul de rochie, dar și pentru materialele cu care sunt confecționate ținutele.

„Fiecare femeie are un vis atunci când vine vorba de rochia de mireasă. Cel mai indicat este ca rochia să te reprezinte pe tine din toate punctele de vedere. Noi folosim un concept unic, numit puzzle. Avem piese dispersate, adică avem foarte multe tipuri de fustă și de corset', a mărturisit Doinița.

Când se mărită Doinița Oancea?

Vedeta probează săptămânal rochii de mireasă, pentru a fi sigură că s-a atins rezultatul dorit, iar rochia nu mai are nevoie de nici o altă modificare. Cu toate acestea, ea nu se gândește încă la propria nuntă.

„Probez rochia de mireasă săptămânal. O rochie făcută pe dimensiunile tale, pe conformația ta, pe personalitatea ta, o să fie totdeauna altfel decât o rochie cumpărată dintr-un magazin de specialitate', a mai spus Doinița.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Doinița Oancea în rochie de mireasă, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Antena 1

Citește și:

Doinița Oancea, secretul pe care nu l-ar spune nici mamei ei: „Nu i-am spus niciodată. Odată am găsit-o pe mama plângând'

Doinița Oancea a împlinit 35 de ani! Cum și-a sărbătorit ziua de naștere actrița?

Doinița Oancea se reprofilează: „M-ar tenta să cochetez cu muzica. Am luat lecții de canto'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete