Prima reacție a lui Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, imediat după moartea Majestății Sale

Nicolae Medforth-Mills și Regele Mihai

Regele Mihai a murit la vârsta de 96 de ani, anunțul fiind făcut de Casa Regală a României. După ce informația a fost făcută publică, nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook.

Chiar dacă în ultima perioadă relația dintre cei doi nu a fost una tocmai bună, vestea morții Regelui Mihai l-a îndurerat profund pe fostul principe Nicolae. Acesta și-a exprimat regretul într-un mesaj pe o rețea de socializare, iar comentariile nu au întârizat să apară. Pe lângă mesajul postat, Nicolae Medforth-Mills a încărcat și două fotografii în care apare alături de Regele Mihai.

Nicolae Medforth-Mills și Regele Mihai

Relația lui Nicolae Medforth-Mills cu Regele Mihai s-a deteriorat în ultima perioadă. Fostul principe nu a putut să își viziteze bunicul în ultimele clipe de viață, pe motiv că Regele Mihai nu și-ar fi dorit să primească vizita acestuia. Nepotul Regelui Mihai a încercat să își viziteze bunicul la începutul lunii noiembrie, iar gestul său a dus la declanșarea unui adevărat scandal. Lui Nicolae Medforth-Mills i-a fost retras titlul de „Principe al României' şi a fost exclus din Linia de Succesiune la Coroana României, în anul 2015.

Foto: facebook

Citește și:

De ce boală suferea Regele Mihai? Unde va fi înmormântat ultimul monarh al României

A murit Regele Mihai! Majestatea Sa avea 96 de ani

Cum arăta Regele Mihai în tinerețe? Fotografii de colecție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete