Prima reacție a lui Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, imediat după moartea Majestății Sale

Regele Mihai a murit la vârsta de 96 de ani, anunțul fiind făcut de Casa Regală a României. După ce informația a fost făcută publică, nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, a postat un mesaj pe pagina sa de facebook.

Chiar dacă în ultima perioadă relația dintre cei doi nu a fost una tocmai bună, vestea morții Regelui Mihai l-a îndurerat profund pe fostul principe Nicolae. Acesta și-a exprimat regretul într-un mesaj pe o rețea de socializare, iar comentariile nu au întârizat să apară. Pe lângă mesajul postat, Nicolae Medforth-Mills a încărcat și două fotografii în care apare alături de Regele Mihai.

Nicolae Medforth-Mills și Regele Mihai

Relația lui Nicolae Medforth-Mills cu Regele Mihai s-a deteriorat în ultima perioadă. Fostul principe nu a putut să își viziteze bunicul în ultimele clipe de viață, pe motiv că Regele Mihai nu și-ar fi dorit să primească vizita acestuia. Nepotul Regelui Mihai a încercat să își viziteze bunicul la începutul lunii noiembrie, iar gestul său a dus la declanșarea unui adevărat scandal. Lui Nicolae Medforth-Mills i-a fost retras titlul de „Principe al României' şi a fost exclus din Linia de Succesiune la Coroana României, în anul 2015.

Foto: facebook

Citește și:

De ce boală suferea Regele Mihai? Unde va fi înmormântat ultimul monarh al României

A murit Regele Mihai! Majestatea Sa avea 96 de ani

Cum arăta Regele Mihai în tinerețe? Fotografii de colecție

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete