Prima reacția a soției lui Sorin Grindeanu după 7 zile de proteste: „Nu vreau să mai tac!”

Prima reacția a soției lui Sorin Grindeanu după 7 zile de proteste: „Nu vreau să mai tac!”

În luna decembrie a anului trecut Mihaela Grindeanu, soția actualului premier Sorin Grindeanu, și-a închis contul de Facebook. A fost enervată de interesul jurnaliștilor față de ea, așa că a dorit să rămână o prezență mai discretă. Cu toate acestea, după 7 zile de proteste în toată țară, perioadă în care prim-ministrul a fost constant în atenția presei, Mihaela Grindeanu nu s-a mai putut abține. 

După ce peste 600 000 de oameni din toată țara au cerut demisia lui Sorin Grindeanu, Mihaela a transmis un mesaj dur pe contul de socializare al nepoatei sale. Reacția ei a fost postată pe pagina Alexandrei Danielescu, fiica surorii Mihaelei Grideanu, conform libertatea.ro.

Iată prima reacției a soției lui Sorin Grindeanu care a fost făcută publică!

Bună seara! Deoarece am luat decizia, pentru binele familiei mele, de a-mi bloca contul de Facebook, voi folosi această metodă pentru a vă transmite un mesaj personal! Poate greşesc făcând publice aceste randuri, poate voi fi condamnată şi blamată de mulţi care le vor citi! Dar nu mai pot să tac! Nu vreau să mai tac! Soţul meu e un om responsabil, un om care a fost apreciat, simpatizat şi susţinut de mulţi oameni! A ajuns să fie acuzat de susţinere a corupţiei, să fie acuzat de minciună şi de intenţii ascunse! A ajuns prim-ministru al României pentru că i-au cerut colegii de partid şi nu pentru că a avut el intenţii sau ambiţii ascunse! A primit această funcţie cu dorinţa clară de a face bine! A plecat de lângă familie, de lângă prieteni, de lângă oamenii care îl susţineau, convins că poate ajuta România! Are doi copii mici, are o familie respectată, are un trecut politic curat!

Copiii lui fac parte din viitorul pe care unii spun că el vrea să îl distrugă! Ce om responsabil, ce tată şi-ar dori să îşi stigmatizeze proprii copii, să atragă asupra familiei sale ameninţări şi blesteme, să le distrugă viitorul? Nu are logică!! Va veni o vreme când nu va mai fi lângă copiii lui, când nu va putea să îi mai protejeze şi nimeni nu poate să creadă, nici măcar pentru o clipă, că nu îşi doreşte o ţară prosperă şi necoruptă pt viitorul copiilor lui! Nu ştiu cine are de câştigat după toate aceste proteste, nu ştiu cine are de câştigat din distrugerea imaginii lui, a carierei lui, dar el sigur, nu are de câştigat! Nu i-am cerut să se întoarcă lângă familie, deşi îmi doresc din suflet să ne recuperăm liniştea. Dar, în acelaşi timp, îmi doresc să fie lăsat să demonstreze tuturor celor care nu cred în el, că e un om capabil, că are intenţii bune şi că poate duce la bun sfârşit un program din care românii au numai de câştigat! Să îl ajute Dumnezeu!! Aceste rânduri au fost scrise de mine, nu am fost manipulată, nu am intenţii ascunse, nu vreau să citească nimeni „printre rânduri'! Sunt gândurile, grijile şi convingerile mele şi am simţit nevoia să le transmit în speranţa că unii vor încerca măcar să îl reanalizeze pe omul Sorin Grindeanu şi faptele lui! Mulţumesc anticipat tuturor care, deşi nu pot să fie de acord cu mine, nu vor considera necesar să înjure sau să blesteme vreun membru al familiei mele! Mulţumesc! Mihaela Grindeanu.

Încă de săptămâna trecută, de când a fost publicată OUG 13, în fiecare seară se adună zeci de mii de oameni pentru a protesta în Piața Victoriei, din București, dar și în alte orașe ale țării. Nici după ce a fost abrogrată ordonanța, românii nu au renunțat la proteste, iar acum cer demisia celor din Guvernul PSD.

Pentru a vedea mai multe imagini cu soția lui Sorin Grindeanu, Mihaela, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Amănunte interesante despre soția premierului Sorin Grindeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri