Amănunte interesante despre soția premierului Sorin Grindeanu

Mihaela Grindeanu este soţia lui Sorin Grindeanu, actualul premier din partea partidului PSD. Cei doi au împreună doi copii. Mai ales în aceste zile tensionate cu proteste, Sorin Grindeanu a captat toată atenția publicului din România. Oamenii cunosc, însă, destul de puține detalii despre femeia care l-a susținut în această perioadă.

Cine este Mihaela Grindeanu, soția premierului Sorin Grindeanu

Mihaela Grindeanu deţine o societate comercială care se ocupă cu comerţul produselor farmaceutice. Firma se numeşte Duofarm SRL, iar în anul fiscal 2015 a fost pe pierdere, conform evz.ro. Ea este născută în Timișoara pe dată de 25 septembrie 1975 şi are 41 de ani. Această farmacie este condusă de Mihaela Grindeanu, dar și de Taropa Tiana Petra, care este soția lui Lucian Taropa, un prieten de-al lui Sorin Grindeanu. Farmacia a înregistrat cifre de afaceri spectaculoase: 1,18 milioane lei în 2015, 1,52 milioane lei în 2014 şi 1,13 milioane lei în 2013, potrivit stirilekanald.ro.

Interesant este că soția prim-ministrului Sorin Grindeanu și-a dezactivat contul de Facebook, încă din luna decembrie a anului trecut, după ce soțul ei a fost propus de Liviu Dragnea pentru funcția de premier. Deschide galeria foto de mai sus pentru a afla cum arată Mihaela Grindeanu.

Foto: libertatea.ro, evz.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine sunt doamnele ministru ale guvernului Grindeanu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri