Prima nastere in apa la maternitatea din cadrul campusului medical Brasov

Prima nastere in apa la maternitatea din cadrul campusului  medical Brasov

nastere in apa
Fetita a obtinut nota 10 la nastere, cantareste 3220 grame si are 54 cm lungime. Echipa care a ajutat-o la nastere pe fericita mamica este formata din: Dr. Baiulescu Cristian, medic specialist obstetrica – ginecologie, Dr. Bigiu Laura, medic specialist neonatologie, Buga Daniela, asistent obstetrica – ginecologie si Ionescu Anca, asistent neonatologie.

„Suntem onorati ca am putut inaugura cada de nasteri in apa a spitalului REGINA MARIA. Pentru mine, ca mamica, a fost o experienta deosebita. Domnul doctor Baiulescu ni s-a parut un om extraordinar si care ne-a castigat increderea. Va dorim cat mai multe experiente placute, ca si a mea, sa folositi cu spor noua achizitie si sa faceti cat mai multe mamici si bebelusi fericiti cu ajutorul ei si al lui Dumnezeu” ne-a spus proaspata mamica, Maria.

Evenimentul de astazi este doar inceputul unei extinderi firesti a tipurilor de nastere practicate deja in cadrul maternitatii din Brasov. Avantajele nasterii in apa decurg din procesul natural pe care il implica. Astfel, mama are parte de o relaxare mai buna in cursul nasterii, durerea perceputa fiind diminuata, uneori nefiind nevoie de nici o alta metoda de analgezie. Pentru noul nascut, trecerea din mediul intrauterin catre cel extrauterin este mult mai lina, iar legatura emotionala creata intre mama si bebelus este mai puternica.

Nasterea in apa in cadrul Retelei private de sanatate REGINA MARIA este disponibila din decembrie 2008, de la deschiderea Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Bucuresti, locul unde a venit pe lume primul bebelus nascut in apa in Bucuresti, pe 4 iunie 2009. Spitalul de Obstetrica si Ginecologie REGINA MARIA este singura unitate de acest gen unde se pot face nasteri in apa in Bucuresti.

Incepand din decembrie 2011, nasterea in apa este un serviciu disponibil si in cadrul Campusului Medical Brasov. Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Bucuresti si cel din Brasov au fiecare cate o sala de nasteri care include o cada speciala de nasteri. Pana acum, 6 500 de copii au venit pe lume la Regina Maria Reteaua Privata de Sanatate.

In cadrul Retelei Private de Sanatate Regina Maria, serviciile de maternitate sunt asigurate prin cele trei entitati: Spital de obstetrica si ginecologie Bucuresti, Maternitatea din cadrul Campusului Medical Brasov si Maternitatea din cadrul Spitalului Euroclinic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate