“Prețul fericirii”, un nou serial turcesc de succes, despre decizii importante și dificile în viață

serial Pretul fericirii_Kanal D

serial Pretul fericirii_Kanal D

“Preţul fericirii'” un nou serial turcesc de succes, din 22 aprilie, la Kanal D! “Prețul fericirii”, un nou serial turcesc de succes, despre decizii importante și dificile în viață.

Kanal D le pregăteşte fanilor serialelor turceşti o supriză uriaşă, o poveste de viaţă extraordinară, cu personaje memorabile şi o intrigă pe măsură.

Începând de luni, 22 aprilie, “Pretul fericirii” (titlu original: Yasak Elma), va aduce în faţă telespectatorilor luptă neobosită pentru a reuşi în viaţă, cu toate zbaterile, capcanele şi alegerile dificile şi pe care o astfel de încercare le presupune.

Telespectatorii se vor regăsi în intrigă foarte bine articulată a producţiei, ce beneficiază şi de actori foarte carismatici.

Din distribuţia serialului fac parte Talat Bulut (rolul Halit Argun), Sevval Sam (Ender Argun), Eda Ece (Yildiz Yilmaz) şi Sevda Erginci (Zeynep Yilmaz).

“Prețul fericirii”, un nou serial turcesc de succes, despre decizii importante și dificile în viață

Yildiz şi Zeynep sunt surorile în jurul cărora se construieşte povestea, două caractere foarte diferite; dacă Yildiz consideră că fericirea constă într-o căsătorie cu un om înstărit, ce ar salva-o de la traiul modest, Zeynep e conştientă că trebuie să reuşească prin forţele proprii şi face totul pentru a-şi construi o carieră.

Viaţă celor două este dată peste cap din momentul în care Ender, o femeie de afaceri de succes, o întâlneşte pe Yildiz. Din acest punct cheie se nasc intrigile cele mai puternice, competiţia pentru câştigarea poziţiei sociale, dar şi luptă pentru dragostea adevărată. O propunere indecenţă va schimbă radical viaţă uneia dintre surori…

“Pretul fericirii”, un nou serial turcesc de succes, despre decizii importante şi dificile în viaţă, alegeri care pot schimbă radical destine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse