Cele mai spectaculoase smartphone-uri feminine ale primăverii

Cele mai spectaculoase smartphone-uri feminine ale primăverii

Telefonul mobil a devenit de cele mai multe ori cel mai apropiat obiect de noi, pe parcursul zilei. Nici nu ne mai vine să îl numim simplu, „obiect', pentru că și-a depășit funcția de bază, cea de comunicare, și a devenit un mijloc de obținere și menținere a confortului și a stării de bine. Suntem aproape constant conectate la tot ceea ce se întâmplă online și reacționăm la fiecare notificare. Îl folosim ca aparat foto în vacanțe, performanțele unui smarphone cu cameră bună fiind apropiate de cele ale unei camere foto compacte. E aproape vital.

Controversele născute de utilizarea atât de intensă a unui smartphone au depășit sfera medicală și au pășit treptat în cea a modului de lucru mai mult sau mai puțin eficient de la job, a comunicării din cadrul unei relații sau a păstrării legăturii la distanță cu persoanele dragi nouă.

Cât de sigură este utilizarea unui smartphone?

Există dezbateri aprinse asupra beneficiilor sau riscurilor pe care le aduce la pachet un telefon mobil. E bine să ținem cont de toate aspectele implicate în acest tablou al discuțiilor despre telefoane pe care le auzim în fiecare zi. Dar să nu începem nici să ne temem de drobul de sare.

Știm că oportunitatea începe acolo unde se termină controlul fricii asupra noastră. Și nu puține sunt beneficiile pe care ni le aduce un telefon mobil. De la poze de o calitate din ce în ce mai bună, de la un an la altul, la îmbinări de culori din ce în ce mai atractive și la o claritate a vocii care depășește orice ne puteam imagina în urmă cu 10 ani, spre exemplu.

Această scurtă analiză a ceea ce ne poate oferi mai bun un telefon nu poate fi făcută în absența utilizării datelor, a internetului. Netul este precum o masă bună, copioasă ori nu, după stilul și dorința fiecăreia dintre noi,

Trecând de la 3G și ajungând în mod frecvent la 4G și chiar până la 5G, așa cum își propun deja să lanseze marii producători de telefoane inteligente pentru a doua jumătate a acestui an, aceste dispozitive mobile de comunicare ale zilelor noastre s-au luat cu adevărat la întrecere, în cadrul competiției tot mai puternice dintre inteligența umană și cea artificială.

Vă propunem câteva modele elegante și performante, cu design și culori dedicate nouă, dar și prietenoase cu bugetul.

Telefoane pentru poze splendide

Camera de 13 MP devine o constantă a unui model de smartphone care se respectă, iar un Samsung Galaxy J6 J600 32GB 3GB RAM Dual Sim 4G Gold poate fi o alegere potrivită, din acest punct de vedere.

Pe lângă faptul că e elegant, subțire și are o culoare delicată, un auriu discret, configurația acestui model este una care ne ajută să obținem un raport calitate/preț avantajos, fiind în intervalul 700-800 lei. 3 GB de RAM ar trebui să ne fie suficienți pentru operațiunile noastre uzuale. Da, ne uităm și noi din când în când la memoria RAM a mobilului, nu e totul despre imagine și culoare.

Huawei P20 Lite 64GB 4GB RAM Dual Sim 4G Pink este a doua noastră recomandare în materie de telefoane mobile bune.

Acesta are prețul ceva mai mare decât modelul precedent. Totuși, pentru un smartphone de calitate, 1.100-1.200 lei poate fi o investiție bună, având în vedere că vine la pachet cu 4 GB RAM și o cameră principală de 16 MB. Varianta pe roz este cel puțin mai interesantă; nu te panica, e un roz pal și cald.

O cameră foto atât de puternică ne va fi de mare ajutor în vacanțe și în general, în momentele pe care dorim să le păstram ca amintire, pentru că fiecare poza duce cu ea mai departe o fărâmă din tot ceea ce trăim de-a lungul anilor.

Xiaomi Mi A2 32GB 4GB RAM Dual Sim 4G Gold este o alegere inspirată pentru selfie-uri. Să fim sincere, ne plac tare mult! Acest telefon are o cameră principală de 12 MP, dar vestea bună este că este prevăzut cu o cameră secundară de 20 MP. E ceva foarte interesant, cu atât mai mult cu cât vorbim despre un produs al cărui preț este de până în 200 euro.

În loc de concluzie

Uneori e vorba despre așa numita „dovadă socială'. Unii numesc asta „fiță', alții, cu mai multă profunzime psihologică înțeleg nevoia reală a fiecărei persoane de fi bine văzută în societatea din care face parte sau în care își dorește să pătrundă.

Material realizat cu sprijinul www.itgalaxy.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse