Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Gala de decernare a premiilor Oscar este, fără îndoială, cel mai important eveniment din lumea cinematografiei. Astfel, nu e de mirare că vedetele își pregătesc ținuta pentru seara cea mare cu multe luni înainte, încercând să impresioneze cu apariția lor. Iată cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu al premiilor Oscar 2020.

Este cel mai mediatizat eveniment al anului, ceea ce înseamnă că celebritățile nu își permit nicio mișcare greșită. Pe lângă lista marilor câștigători ai premiilor Oscar, ținutele vedetelor sunt un alt punct de interes și, de cele mai multe ori, acestea sunt considerare o sursă de inspirație din punct de vedere vestimentar.

Premiile Oscar 2020. Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu

La gala de decernare a premiilor Oscar 2020, majoritatea vedetelor au ales să se facă remarcate prin ținute simple, încercând să nu iasă foarte mult din zona de confort. Celebritățile au mizat pe negru, alb, roșu sau argintiu, acestea fiind nuanțele dominante de pe covorul roșu. Chiar dacă simplitatea a fost cuvântul de bază la capitolul vestimentație, au existat și câteva apariții nonconformiste, dar care nu au fost privite cu ochi buni de criticii de modă.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu de la gala de decernare a premiilor Oscar 2020.

Foto: profimediaimages.ro

Citește și:

Numele reale ale celebrităților de la Hollywood

Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu al galei BAFTA 2020

Celebrități născute în luna februarie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri