Pregătiri pentru război? Kate Middleton s-a alăturat antrenamentelor militare

Kate Middleton a dovedit deja că este o femeie de acțiune regală pe terenul de sport. Recent, prințesa s-a îmbrăcat în uniformă și s-a alăturat antrenamentelor militare.

Cu uniformă, cizme, mănuși și o pălărie de lână, prințesa de Wales, în vârstă de 41 de ani, a fost aproape de nerecunoscut când s-a îmbrăcat în echipamentul de camuflaj pentru angajamentul de la Salisbury Plain Training Area, înzăpezită, miercuri, 8 martie.

Cu părul strâns într-o împletitură elegantă, Kate a reușit să fie la fel de stilată în costum de camuflaj, în timp ce se ocupa de un exercițiu de pregătire a victimelor pe câmpul de luptă, în timpul primei sale misiuni oficiale în calitate de nou colonel al Gărzilor Irlandeze.

Ghemuită în zăpadă, ea a ținut piciorul soldatului, în timp ce i se arăta cum să bandajeze rana și să verifice semnele vitale ale victimei în timpul cursului de bază de prim ajutor pe câmpul de luptă.

După cum scrie Daily Mail, în timp ce îi punea un garou pe gambă, prințesa și-a cerut scuze și a spus: „Este prima dată când fac asta”.

Apariția de astăzi marchează prima vizită a lui Kate la Gărzile Irlandeze în noua sa poziție de colonel onorific, ea a fost promovată în prima sa funcție în armată în decembrie, preluând funcția de la Prințul William.

Aceasta vine în contextul în care cumnatul lui Kate, Prințul Harry și Meghan Markle, au dezvăluit că au botezat-o pe nepoata ei ‘Prințesa Lilibet Diana’ în cadrul unei mici ceremonii la casa lor din California.

Kate Middleton a pus cu entuziasm întrebări despre diferitele metode de prim ajutor folosite de medicii din armată, în timp ce îngrijea o rană falsă în timpul simulării de accidentare. Apoi a aplicat un al doilea garou și tifon Celox soldatului cu rana falsă la picior și rana de glonț în piept.

Caporalul Lance Caporal Jodie Newell, în vârstă de 25 de ani, care a fost însărcinată cu predarea cursului de prim ajutor prințesei, a declarat: „Am fost atât de emoționată. Să o învăț pe Prințesa de Wales medicină a fost o onoare. Îi arătam doar ce facem noi, medicii din armată. De fapt, a fost foarte bună, foarte dornică să participe.

Caporalul Newell a adăugat că prințesa a tratat totul „cu calm, ca și cum ar fi făcut-o înainte' și că a fost ‘uimitor’ să o aibă în vizită în zona de antrenament, în special de Ziua Internațională a Femeii.

Ulterior, prințesa a declarat că participarea la exercițiile militare de prim ajutor a adus realitatea pregătirii lor “la viață”.

Ea a spus că exercițiile cu victime de pe câmpul de luptă, cu focuri de armă și explozii false, “au adus totul la viață”, mai scrie sursa citată anterior.

Royal visit to SalisburySeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

De asemenea, prințesa a învățat despre deminarea anti-vehicule și anti-personal și a văzut sistemele de armament folosite de Garda Irlandeză. În cadrul vizitei, ea s-a întâlnit cu gardienii din companiile nr. 1 și nr. 2, care i-au povestit despre experiențele lor recente de instruire a pădurarilor din parcurile din Africa de Est în metode de combatere a braconajului.

Ea a întrebat dacă o mare parte din instruire se axează pe “educație și pe construirea unor relații mai bune în comunitățile lor”, la care soldatul a răspuns că obiectivul lor este de a-i ajuta pe localnici “să își însușească instruirea”.

Prințesa a continuat apoi să primească o informare privind muniția antiexplozivă – folosită pentru a detecta explozibili precum minele și dispozitivele explozive improvizate (IED) – care face parte din instruirea în materie de deminare oferită în prezent de către Garda irlandeză soldaților ucraineni.

Prințesa și-a împletit părul pentru această ocazie și a purtat o căciulă. Între timp, și-a păstrat machiajul neutru, cu o urmă discretă de eyeliner pe pleoapă și un ruj nude. Pentru acest moment, ea a optat pentru cizmele sale de drumeție pe care le-a mai purtat și cu alte ocazii în ultimii ani.

Kate își însoțește de mult timp soțul la paradele de Ziua Sfântului Patrick ale Gărzilor irlandeze, împărțind crenguțe de trifoi, dar acum va fi colonel onorific al regimentului în nume propriu.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri