Kate Middleton, cursă istovitoare împotriva Prințului William: „Cred că mi-am rupt pantalonii”

Kate Middleton și Prințul William s-au întrecut într-o cursă de spinning în timpul unei vizite în Țara Galilor. Prințesa de Wales a câștigat în ciuda faptului că purta o fustă lungă și tocuri.

Prințesa de Wales a concurat cu soțul ei, prințul William, la un curs de spinning, în timpul unei vizite la un centru de agrement din Țara Galilor, deși purta tocuri înalte și fustă.

William și Kate au petrecut marți, 28 februarie, o zi în Țara Galilor înainte de Ziua Sfântului David, sfântul Țării Galilor sărbătorit pe 1 martie.

Una dintre opririle lor a fost la Aberavon Leisure and Fitness Centre din Port Talbot, unde au aflat cum sportul și exercițiile fizice pot contribui la sănătatea mintală și la starea de bine.

Ca parte a vizitei, cuplul competitiv a luat parte la o clasă de spinning cu alți participanți și apoi li s-a spus că se vor confrunta într-o cursă de 45 de secunde, deși nu purtau echipament sportiv, iar Kate purta chiar o fustă și cizme cu toc înalt.

Prince William and Catherine Princess of Wales visit the Aberavon Leisure and Fitness Centre, Port Talbot, Wales, UK – 28 Feb 2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cuplul și-a salutat concurenții în timp ce își ocupau locurile în fața clasei, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, urcându-se cu eleganță pe bicicletă cu o mișcare a fustei. “Aceasta este ultima dată când pedalez pe tocuri înalte”, a spus ea clasei, scrie Mirror.

William, în vârstă de 40 de ani, a avut nevoie de ceva timp pentru a-și ajusta bicicleta din cauza înălțimii sale, dar apoi cuplul a pedalat cu entuziasm, în timp ce personalul le explica modul de funcționare a cursurilor.

Managerul centrului, Chris Pugh, i-a întrebat dacă le-ar plăcea să „devină competitivi”. Astfel, în timp ce le explica cum se reglează aparatul, acesta i-a provocat la o cursă.

„Acum, de la start, trebuie să parcurgeți cea mai mare distanță, vă rog, și aveți 45 de secunde pentru a o face. O să vă spun 3-2-1 și apoi mergeți, iar noi o să vă încurajăm.”

Să las rezistența așa cum este?”‘ a întrebat prințul, în mod clar familiarizat cu bicicletele.

“Suntem gata?”, a întrebat domnul Pugh. “Da!”, a răspuns Kate Middleton, mai scrie sursa citată anterior.

El le-a spus apoi: “3-2-1, de voi mergeți, mergeți, mergeți! Pedalați cât de tare puteți!”. Prințesa a pornit în trombă, pedalând cu furie. “Pot să o fac mai tare?”, a întrebat ea.

Clasa a aplaudat când amândoi au pornit înflăcărați, William pedalând cu încrâncenare pentru a-i ajunge din urmă.

“Oh, Doamne!” a exclamat William în timp ce ultimele secunde au fost numărate, iar Kate i-a atins brațul la final.

I s-a pus o întrebare, dar a pufnit și a râs: “Vorbim imediat. Trebuie să-mi recapăt respirația!”.

„Nu pot declara decât un singur câștigător, deci câștigătorul de astăzi al Turului de Aberavon este ……bike numărul doi!”

Prințesa a aplaudat, presupunând că va fi soțul ei, și a părut șocată când i s-a înmânat „trofeul', aruncându-i o privire răutăcioasă și triumfătoare.

Apoi și-a ridicat trofeul în semn de sărbătoare simulată. “Foarte, foarte bine lucrat”, a spus domnul Pugh.

“Cred că mi-am rupt pantalonii”, a glumit William, care și-a păstrat costumul cu sacou și cravata pe tot parcursul concursului.

O participantă la eveniment a declarat: „Kate a spus că soțul ei a lăsat-o să câștige pentru că avea tocuri, dar nu sunt sigură. Amândoi sunt buni sportivi pentru că au avut o cursă de departajare și a fost minunat să îi văd aici.”

Dar prințul William le-a spus binevoitorilor că a fost o luptă dreaptă și că a fost un “miracol” că prințesa de Wales l-a învins, având în vedere cizmele ei cu toc înalt.

După aceea, cuplul a mers la sala de sport pentru a se întâlni cu copiii de la Școala Primară Tywyn, care au luat lecții de gimnastică, au alergat și au învățat să arunce un suliță de jucărie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete