Povestea de dragoste dintre Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni. Cum poate eșua o relație bazată pe o iubire intensă?

S-au întâlnit în 1970 și cu toate că fiecare avea propria lui familie, acesta lucru nu i-a împedicat pe Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni să trăiască una dintre cele mai intense povești de dragoste din acea perioadă.

Catherine Deneuve este o actriță franceză de film și avea doar 28 de ani atunci când l-a întâlnit pe Marcello Mastroianni, celebrul actor italian, scrie okmagazine.ro. Au jucat împreună în mai multe producții cinematografice și chimia pe care cei doi o aveau în lumina reflectoarelor s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste în viața reală.

Povestea de dragoste dintre Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni

În momentul în care l-a întâlnit pe Marcello Mastroianni, Catherine Deneuve era căsătorită cu fotograful David Bailey și avea un copil cu Roger Vadim. Cu toate acestea, actrița s-a îndrăgostit rapid de Marcello Mastroianni, considerat unul dintre cei mai doriți bărbați la momentul respectiv. Dragostea pentru actorul italian a fost atât de mare, încât la 2 ani de când l-a cunoscut, actrița a decis să divorțeze de soțul ei.

Chiar dacă era căsătorit de 20 de ani, Marcello Mastroianni nu i-a putut rezista lui Catherine Deneuve, motiv pentru care cei doi au decis să treacă peste prejudecățile celor din jur și să își ofere o șansă. Catherine Deneuve a rămas însărcinată cu actorul italian, mărturisind că acesta a fost un lucru pe care și l-a dorit foarte mult.

“Lui Marcello îi datorez cel de-al doilea copil al meu. Mi-am dorit din tot sufletul ca al doilea copil al meu să fie conceput cu Marcello”, a spus Catherine Deneuve, în Le Soir Illustré, potrivit okmagazine.ro.

Deși aveau un copil împreună, relația celor doi a ajuns la final mai repede decât s-ar fi așteptat. După o perioadă petrecută împreună și după ce au trăit o iubire mistuitoare, Marcello Mastroianni și Catherine Deneuve au decis să se despartă, iar în acea perioadă se zvonea că actrița franceză nu a mai putut accepta să fie a doua femeie în viața lui Marcello Mastroianni, care refuza să divorțeze de soția sa. Pentru că aveau o fiică împreună, cei doi au rămas în relații bune și i-a legat o frumoasă prietenie, până în anul 1996, atunci când actorul a murit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Marcello Mastroianni și Catherine Deneuve.

Bianca Hriscu

Foto: facebook

Citește și:

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati