Povestea de dragoste dintre Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni. Cum poate eșua o relație bazată pe o iubire intensă?

S-au întâlnit în 1970 și cu toate că fiecare avea propria lui familie, acesta lucru nu i-a împedicat pe Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni să trăiască una dintre cele mai intense povești de dragoste din acea perioadă.

Catherine Deneuve este o actriță franceză de film și avea doar 28 de ani atunci când l-a întâlnit pe Marcello Mastroianni, celebrul actor italian, scrie okmagazine.ro. Au jucat împreună în mai multe producții cinematografice și chimia pe care cei doi o aveau în lumina reflectoarelor s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste în viața reală.

Povestea de dragoste dintre Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni

În momentul în care l-a întâlnit pe Marcello Mastroianni, Catherine Deneuve era căsătorită cu fotograful David Bailey și avea un copil cu Roger Vadim. Cu toate acestea, actrița s-a îndrăgostit rapid de Marcello Mastroianni, considerat unul dintre cei mai doriți bărbați la momentul respectiv. Dragostea pentru actorul italian a fost atât de mare, încât la 2 ani de când l-a cunoscut, actrița a decis să divorțeze de soțul ei.

Chiar dacă era căsătorit de 20 de ani, Marcello Mastroianni nu i-a putut rezista lui Catherine Deneuve, motiv pentru care cei doi au decis să treacă peste prejudecățile celor din jur și să își ofere o șansă. Catherine Deneuve a rămas însărcinată cu actorul italian, mărturisind că acesta a fost un lucru pe care și l-a dorit foarte mult.

“Lui Marcello îi datorez cel de-al doilea copil al meu. Mi-am dorit din tot sufletul ca al doilea copil al meu să fie conceput cu Marcello”, a spus Catherine Deneuve, în Le Soir Illustré, potrivit okmagazine.ro.

Deși aveau un copil împreună, relația celor doi a ajuns la final mai repede decât s-ar fi așteptat. După o perioadă petrecută împreună și după ce au trăit o iubire mistuitoare, Marcello Mastroianni și Catherine Deneuve au decis să se despartă, iar în acea perioadă se zvonea că actrița franceză nu a mai putut accepta să fie a doua femeie în viața lui Marcello Mastroianni, care refuza să divorțeze de soția sa. Pentru că aveau o fiică împreună, cei doi au rămas în relații bune și i-a legat o frumoasă prietenie, până în anul 1996, atunci când actorul a murit.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Marcello Mastroianni și Catherine Deneuve.

Foto: facebook

Citește și:

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete