Gina Pistol a mărturisit de ce nu are copii la 37 de ani: „Mie îmi e teamă de…”

Gina Pistol trăiește o perioadă frumoasă din viața ei, mai ales de când are o relație cu Smiley. Invitată în cadrul emisiunii „Interviurile VIVA!', Gina Pistol a vorbit cu sinceritate despre viața ei.

Prezentatoarea TV a mărturisit de ce nu se gândește să facă copii, chiar dacă are 37 de ani. Chiar dacă nu mai este singură, ea a explicat de ce tot amână acest pas.

„Mie îmi e teamă de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decât mine. Are prea mult bun simț. Poate îmi e dat să fac un copil, doi. Tot amân așa. Zic că poate la anul', a declarat Gina Pistol, pentru viva.ro.

Gina Pistol a mărturisit de ce nu are copii la 37 de ani

Prezentatoarea a vorbit și despre părinții ei. Gina Pistol a subliniat faptul că este foarte important ca un copil să aibă alături ambii părinți, ea fiind crescută doar de mama ei.

„E foarte important ca un copil să aibă ambii părinți. Mama pentru mine este ca o soră mai mică. Când am luat deciziile au fost pentru că așa am vrut eu. Eu iau deciziile pentru mine. Dacă eu greșesc este dreptul meu să greșesc. Omul are voie să greșească. Întotdeauna am ales ce am simțit eu', a mai dezvăluit Gina Pistol.

Pentru a vedea mai multe imagini cu prezentatoarea, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și: 

Gina Pistol va prezenta emisiunea „Asia Express' la Antena 1: „E un vis împlinit. O să fie foarte greu'

Gina Pistol și-a transformat corpul în doar câteva luni! Cum a reușit: „Am scos din alimentație două ingrediente!'

Gina Pistol a spus care este secretul unui abdomen perfect: „Am grijă ce mănânc, iar meniul meu arată cam aşa…'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete