Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

La doar 44 de ani, Aurelian Andreescu a încetat din viață, iar odată cu moartea acestuia, România a pierdut și un mare artist, cu o voce excepțională. Datorită carierei, artistul a cunoscut o mulțime de persoane importante, dar cu toate acestea, viața sa nu a fost una liniștită și lipsită de suferință.

Aurelian Andreescu a debutat la “Festivalul Național de Muzică Mamaia”, în anul 1963. După acest moment, artistul a fost căutat de marii compozitori ai vremii, aceștia fiind fascinați de calitățile vocale ale acestuia. Ulterior, viața cântărețului s-a schimbat și a urmat o perioadă foarte activă din punct de vedere muzical, perioadă în care acesta a mers în turnee alături de artiști de seamă printre care și Aura Urziceanu  sau Mihaela Mihai.

Chiar dacă la începutul carierei a fost foarte apreciat, pe măsură ce anii au trecut, lucrurile s-au schimbat, iar artistul a fost măcinat de anumite episoade din viața lui.

Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

1. Nu a avut copii biologici

Cel mai mare regret al lui Aurelian Andreescu a fost acela că nu a avut copii biologici. Cu toate că a devenit tată în urma adopției, artistul și-a dorit foarte mult să devină tată în mod natural, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

2. A avut mari probleme de sănătate

Spre sfârșitul vieții, Aurelian Andreescu a avut mari probleme de sănătate. Cu un an înainte de a muri, cântărețul a suferit o comă hepatică. Chiar dacă medicii i-au recomandat să renunțe la concertele pe care le susținea în fiecare vară la malul mării, artistul nu a luat în seamă indicațiile acestora. Astfel, prezent la un concert, Aurelian Andreescu a acceptat să bea câteva pahare de vin, iar acest lucru i-a fost fatal. Cornel Constantiniu a povestit că imediat după ce a interpretat ultima melodie, lui Aurelian Andreescu i s-a făcut rău și a intrat în comă, urmând ca decesul lui să fie declarat în aceeași seară, potrivit jurnalul.ro.

3. A suferit pentru că muzica lui nu a fost apreciată

Chiar dacă era căutat de compozitori, Aurelian Andreescu a suferit întotdeauna pentru că nu putea să cânte exact ceea ce simțea și pentru că muzica lui nu a fost interpretată la adevărata ei valoare. Soția cântărețului a povestit că deși acesta avea o voce impresionantă, salariul său era unul foarte mic. Un alt moment care l-a marcat pe Aurelian Andreescu a fost acela în care a câștigat Cupa Europei de la Knokke, alături de Aura Urziceanu și Mihaela Mihai. Întors în țară, artistul nu a fost felicitat, lucru care l-a îndurerat profund.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Aurelian Andreescu.

Foto: facebook

Citește și:

5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

Trei secrete bine ascunse ale Claudiei Cardinale. Puțini știu aceste lucruri despre celebra actriță

Cine a fost…. Mia Braia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete