Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

dramele care i-au marcat viața lui Aurelian AndreescuSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

La doar 44 de ani, Aurelian Andreescu a încetat din viață, iar odată cu moartea acestuia, România a pierdut și un mare artist, cu o voce excepțională. Datorită carierei, artistul a cunoscut o mulțime de persoane importante, dar cu toate acestea, viața sa nu a fost una liniștită și lipsită de suferință.

Aurelian Andreescu a debutat la “Festivalul Național de Muzică Mamaia”, în anul 1963. După acest moment, artistul a fost căutat de marii compozitori ai vremii, aceștia fiind fascinați de calitățile vocale ale acestuia. Ulterior, viața cântărețului s-a schimbat și a urmat o perioadă foarte activă din punct de vedere muzical, perioadă în care acesta a mers în turnee alături de artiști de seamă printre care și Aura Urziceanu  sau Mihaela Mihai.

Chiar dacă la începutul carierei a fost foarte apreciat, pe măsură ce anii au trecut, lucrurile s-au schimbat, iar artistul a fost măcinat de anumite episoade din viața lui.

Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

1. Nu a avut copii biologici

Cel mai mare regret al lui Aurelian Andreescu a fost acela că nu a avut copii biologici. Cu toate că a devenit tată în urma adopției, artistul și-a dorit foarte mult să devină tată în mod natural, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

2. A avut mari probleme de sănătate

Spre sfârșitul vieții, Aurelian Andreescu a avut mari probleme de sănătate. Cu un an înainte de a muri, cântărețul a suferit o comă hepatică. Chiar dacă medicii i-au recomandat să renunțe la concertele pe care le susținea în fiecare vară la malul mării, artistul nu a luat în seamă indicațiile acestora. Astfel, prezent la un concert, Aurelian Andreescu a acceptat să bea câteva pahare de vin, iar acest lucru i-a fost fatal. Cornel Constantiniu a povestit că imediat după ce a interpretat ultima melodie, lui Aurelian Andreescu i s-a făcut rău și a intrat în comă, urmând ca decesul lui să fie declarat în aceeași seară, potrivit jurnalul.ro.

3. A suferit pentru că muzica lui nu a fost apreciată

Chiar dacă era căutat de compozitori, Aurelian Andreescu a suferit întotdeauna pentru că nu putea să cânte exact ceea ce simțea și pentru că muzica lui nu a fost interpretată la adevărata ei valoare. Soția cântărețului a povestit că deși acesta avea o voce impresionantă, salariul său era unul foarte mic. Un alt moment care l-a marcat pe Aurelian Andreescu a fost acela în care a câștigat Cupa Europei de la Knokke, alături de Aura Urziceanu și Mihaela Mihai. Întors în țară, artistul nu a fost felicitat, lucru care l-a îndurerat profund.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Aurelian Andreescu.

Foto: facebook

Citește și:

5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

Trei secrete bine ascunse ale Claudiei Cardinale. Puțini știu aceste lucruri despre celebra actriță

Cine a fost…. Mia Braia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete