5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

Mireille Mathieu este un nume important al muzicii, iar melodiile interpretate de îndrăgita cântăreață au ajuns să fie ascultate și fredonate de o lume întreagă. Aproape că nu există persoană care să nu fi auzit de Mireille Mathieu, dar cu toate acestea, încă există lucruri mai puțin știute despre celebra cântăreața franceză.

Mireille Mathieu și-a început cariera în anul 1962, iar de atunci, aceasta a înregistrat mai bine de 1200 de cântece în 11 limbi, reușind să vândă aproximativ 122 de milioane de albume. Chiar dacă a fost în majoritatea timpului pe scenă, în atenția publicului, anumite detalii despre viața personală a artistei au ieșit la iveală destul de târziu.

5 lucruri pe care oamenii nu le știu despre Mireille Mathieu

1. Este stângace

Puțini știu că atunci când a mers la școală, Mireille Mathieu a scris pentru prima oară cu mâna stângă. Pentru că îi era mult mai ușor să scrie cu stânga, cântăreața încerca să facă acest lucru ori de câte ori profesorii nu erau atenți. Cu toate acestea, de fiecare dată când observau acest lucru, profesorii o loveau peste mână cu rigla și așa a învățat Mireille Mathieu să scrie cu mâna dreaptă.

2. Nu și-a terminat studiile

Chiar dacă are o carieră de succes, Mireille Mathieu nu și-a terminat studiile. Pentru că provenea dintr-o familie cu mari probleme financiare, cântăreața a renunțat la școală la 14 ani și s-a angajat într-o fabrică, potrivit metropotam.ro. Astfel, ea a reușit să își plătească orele de canto și să își ajute familia.

3. A suferit de depresie

Cu toate că are fani în toată lumea, acest lucru nu a împiedicat-o pe Mireille Mathieu să se confrunte cu o depresie puternică. În 1989, managerul artistei a murit, lucru care i-a provocat acesteia o mare suferință. După ce a trecut printr-o perioadă dificilă, atât pe plan personal, cât și din punct de vedere artistic, Mireille Mathieu a luat-o ca manager pe sora ei și astfel a reușit să își pună cariera la punct.

4. Nu a avut niciodată copii

Mireille Mathieu s-a dedicat carierei și chiar dacă este de părere că viața artistică nu reprezintă un obstacol în calea formării unei familii, în situația ei, acest principiu s-a aplicat. Într-un interviu mai vechi, cântăreața a mărturisit că timpul petrecut pe scenă a împiedicat-o să aibă copii.

5. Are doar 1,52 m înălțime

Mireille Mathieu face parte din categoria artistelor mici de înălțime. Aceasta măsoară doar 1,52 m.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii recente cu Mireille Mathieu, dar și din tinerețea cântăreței:

Foto: hepta.ro, facebook

Citește și:

Trucul de make-up la care apelează Meghan Markle pentru a obține un look natural. Ce le cerea întotdeauna persoanelor care îi realizau machiajul?

Actrița Jennifer Lawrence a anunțat că renunță la actorie. Uite care este motivul

Cum arată dieta Melaniei Trump? Uite ce mănâncă Prima Doamnă a Americii pentru a avea o siluetă de invidiat

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete