Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta. Ce obișnuia să mănânce în fiecare zi?

Fosta Primă Doamnă a Americii, Jacqueline Kennedy Onassis, a avut întotdeauna o siluetă subțire și dacă mulți au crezut că acest lucru se datorează genelor cu care a fost înzestrată și unui metabolism capabil să ardă rapid caloriile, ei bine, adevărul este altul.

Jackie Kennedy a fost una dintre cele mai apreciate femei din lume, iar eleganța sa a fost tot timpul un element important și care a reușit să facă diferența. Ținutele alese cu atenție îi veneau întotdeauna perfect și asta grație siluetei impecabile, dar pe care reușea să o păstreze făcând eforturi foarte mari, potrivit dailymail.co.uk.

Dieta strictă cu care Jackie Kennedy își menținea silueta

În urmă cu ceva timp, Kathy McKeon, asistenta personală a lui Jackie Kennedy, a dezvăluit într-o carte intitulată “Jackies Girl” care era dieta cu care aceasta reușea să își mențină silueta. Mânca destul de puțin pentru a se menține în formă și a avea un trup fără cusur, încercând să consume doar alimente sărace în calorii.

După ce a ajuns să lucreze pentru Jackie Kennedy, Kathy McKeon s-a plâns acesteia că a luat în greutate și că și-ar dori să mai slăbească puțin. După ce i-a mărturisit acest lucru, Jackie Kennedy i-a făcut asistentei personale cunoștință cu bucătarul ei, alcătuindu-i un program alimentar similar cu al ei.

Jackie Kennedy își începea fiecare zi consumând doar un ou fiert și o ceașcă de ceai. Pentru prânz, Prima Doamnă a Americii din acea perioadă alegea să mânânce brânză de vaci cu fructe prospete, iar de pe masa de seară nu lipseau peștele sau puiul, servite alături de o salată sau legume gătite la abur. Cu toate că avea o siluetă ca trasă prin inel, Jackie Kennedy refuza să aibă un meniu variat, ajungând să consume aproximativ 600 de calorii pe zi, în condițiile în care ar fi putut să aibă o dietă care să conțină 2018 calorii.

Cu toate că era foarte strictă când venea vorba despre alimentație, Jackie Kennedy avea și momente în care nu își refuza micile plăceri. Kathy McKeon a povestit un moment în care a găsit-o pe această în bucătărie, la o oră târzie din noapte, mâncând înghețată direct din cutie.

“Mânca înghețată din recipient cu o lingură mare. Nu cu o linguriță, ci o lingură mare! A fost foarte distractiv”, a spus Kathy McKeon.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Jackie Kennedy.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

Alertă la Palatul Kensington după ce prințul Harry și Meghan Markle au primit un plic suspect. Ce era în interiorul acestuia?

Adriano Celentano și Ornella Muti, o iubire imposibilă și mistuitoare. De ce relația celor doi era una interzisă?

Dramele care i-au marcat viața cântărețului Aurelian Andreescu

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete