Postările unui prieten de pe Facebook te deranjează? Uite cum rezolvi rapid această problemă fără să dai “unfriend”

cum să renunți la postările de pe facebook fără să dai

Facebook este rețeaua de socializare folosită de un număr tot mai mare de persoane. Acest lucru face ca, în anumite situații, utilizatorii să se simtă agasați de numărul de postări ce apar în News Feed, singura soluție fiind să elimine din lista de prieteni persoana sau pagina deranjantă.

Dacă până acum soluțiile erau radicale și puteai să elimini un anumit conținut doar folosind funcția “unfriend” sau “unfollow”, în perioada imediat următoare vei putea rezolva această problemă mult mai simplu. Facebook a luat în considerare această problemă și va introduce un nou buton care poartă denumirea “snooze”. Acest buton poate fi folosit ori de câte ori un utilizator își dorește să renunțe pentru o perioadă de 30 de zile la postările ce vin de pe o altă pagina de Facebook.

Făcând acest lucru poți elimina din News Feed postările unei anumite persoane sau pagini, fără să fie nevoie să întrerupi defintiv legătura cu utilizatorii respectivi. După cele 30 de zile, postările vor apărea din nou la tine în News Feed și nu va fi nevoie ca tu să faci operațiuni în plus. Pe lângă acest lucru, facebook îți va trimite o notificare prin care te va anunța că funcția snooze a fost dezactivată pentru profilul respectiv, potrivit playtech.ro.

Pentru a activa funcția snooze este suficient să mergi la butonul cu trei puncte, afișat în dreptul fiecărei postări, iar problema ta se va rezolva rapid, fără să fie nevoie să dai “unfriend sau “unfollow”.

Cum iti faci Facebook Avatar: poză de profil din desene animate

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Facebook introduce o nouă aplicație pentru copii. Cum arată și care este scopul acesteia?

Vești triste pentru adolescenți. Cum se va schimba accesul la facebook de anul viitor

Cum să afli dacă cineva te-a șters din lista de prieteni de pe Facebook sau Instagram?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse