Polițiști înjunghiați la Londra: doi ofițeri au ajuns la spital

O polițistă s-a ales cu o rană care i-ar putea schimba viața în urma unui atac din Londra, în urma căruia colegul ei a fost înjunghiat în gât.

Atacul din apropierea Pieței Leicester nu are legătură cu moartea Reginei și nici cu terorismul, potrivit poliției. Primarul Londrei, Sadiq Khan, a calificat incidentul drept „absolut îngrozitor” într-un „moment important pentru țara noastră”.

Un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și de agresiune asupra unui lucrător de urgență. Femeia ofițer a fost înjunghiată în braț, a declarat comisarul poliției metropolitane, Sir Mark Rowley.

Un ofițer de sex masculin a fost înjunghiat de trei ori în gât și o dată în piept, a adăugat el. Familiile ofițerilor au fost anunțate, a precizat Scotland Yard, potrivit BBC.

Poliția a tras cu un pistol cu electroșocuri asupra suspectului de pe strada Great Windmill, în apropiere de Shaftesbury Avenue. După ce a fost externat din spital a fost dus în custodia poliției.

Atacul a avut loc în apropiere de Haymarket, între Leicester Square și Piccadilly Circus, unde se află multe dintre teatrele londoneze și Chinatown.

În cursul nopții, alți doi ofițeri au fost răniți, inclusiv unul care a fost lovit de o mașină în sudul Londrei, potrivit primarului Londrei.

„Acești ofițeri curajoși își făceau datoria și ajutau publicul în acest moment important pentru țara noastră. Gândurile și rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi și de colegii lor din poliție în urma acestui atac rușinos”, a declarat primarul Londrei, potrivit sursei de mai sus.

De asemenea, el a declarat pentru BBC că „niciunul dintre ofițeri nu este în pericol de moarte”.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri