Prințul Harry și Meghan Markle, supărați că Archie și Lilibet NU vor primi statutul de ASR

Copiii Prințului William și al lui Meghan Markle nu vor primi statutul de ASR („Alteța sa Regală) din partea regelui Carol al III-lea, dar se vor numi prinț și prințesă, în viitorul apropiat.

În timp ce Meghan Markle și Prințul Harry se află în Marea Britanie pentru funeraliile Reginei au avut loc câteva discuții importante. Majestatea Sa a fost de acord să emită scrisori de brevet pentru a conferi titlurile de prinț și prințesă celor doi nepoți ai săi, care locuiesc cu părinții lor în Montecito, California.

Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, au fost de acord să nu folosească titlurile de Alteța Sa și Alteța Sa Regală atunci când s-au mutat acolo în urmă cu doi ani și jumătate. Iar acum nici Archie și Lilibet nu vor putea folosi acest stil de adresare.

Se spune că soții Sussex ar fi subliniat că prințesele Beatrice și Eugenie au statutul de Alteță Regală, dar nu sunt membri ai familiei regale care activează.

„Harry și Meghan au fost îngrijorați de problema securității, iar faptul că sunt prinț și prințesă le aduce dreptul de a avea un anumit nivel de securitate regală. Au fost multe discuții în ultima săptămână. Au insistat că Archie și Lilibet sunt prinț și prințesă.

Au fost necruțători de când a murit regina. Sunt furioși că Archie și Lilibet nu pot lua titlul de ASR. Acesta este acordul, pot fi prinț și prințesă, dar nu ASR, deoarece nu sunt membri ai familiei regale care activează', a declarat o sursă, potrivit The Sun.

Un purtător de cuvânt al regelui a refuzat să ofere mai multe informații.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri