Plantele pe care nu e bine să ții niciodată în dormitor! Consumă energia și afectează calitatea somnului

Plantele pe care nu e bine să ții niciodată în dormitor! Consumă energia și afectează calitatea somnului

Plantele nu ar trebui să lipsească din nicio casă pentru că purifică aerul și aduc o stare de bine. Cu toate acestea, trebuie să ai mare grijă ce plante așezi la tine în dormitor, care este camera în care ne petrecem un sfert din viață.

Se spune că există câteva plante pe care nu ar trebui să le ținem în dormitor, pentru că sunt periculoase pentru sănătate. În general, plantele au o energie vibrantă, puternică de creștere, iar această energie nu este potrivită pentru locul unde dormim, unde ne relaxăm și ne odihnim, conform secretele.com. Specialiștii în Feng Shui spun că lucrurile care cresc în timp ce dormim, dăunează calmului și odihnei.

Plantele pe care nu e bine să ții niciodată în dormitor

  1. Feriga

Aceasta este o plantă foarte frumoasă, care oferă foarte mult oxigen, însă are nevoie de multă energie pentru a crește. Așadar, nu este o idee bună să o ții în dormitor. Cel mai bine ar fi să așezi în sufragerie, într-un colț verde, unde va crește fără probleme.

     2. Orhideea

Este o plantă deosebită, însă consumă foarte multă energie, mai ales în timpul nopții. Orhideea ar trebui să stea în sufragerie sau în bucătărie, dar în niciun caz în dormitor.

Ce plante este bine să așezi în dormitor?

În camera în care dormi cel mai bine să ții plante fructifere. O idee bună ar fi să alegi un lămâi. Acesta este un arbust care se întâlneşte la noi în ţară, ca o plantă de cultură. Ramurile de lămâi au ţepi, frunze ascuţite la vârf, lucioase, de culoare verde închis.

Frunzele de lămâi emană un miros plăcut, atunci când sunt rupte. Acestea emană o energie benefică somnului, așadar nu ezita să alegi un lămâi, pentru dormitorul tău.

Foto: shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Plantele care nu trebuie să-ți lipsească niciodată din casă! Fac minuni pentru sănătatea ta

Plantele care țin răceala și alergiile la distanță. Trebuie să le ai și tu în dormitor

7 plante care te apară de rele. Ține-le mereu la tine în casă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse