Piesa de teatru „Eu te cred, da’… tu mă minți!”, cu Monica Davidescu și Aurelian Temișan în rolurile principale, își reia reprezentațiile începând cu 23 septembrie

Eu te cred, da… tu mă minți!SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

„Eu te cred, da… tu mă minți!”, piesa de teatru care a avut premiera pe 25 martie la Palatul Național al Copiilor din București, își continuă reprezentațiile cu succes în toată țara.

După ce am fost prezenți în  Focșani, Arad, Iași și Brașov, începem stagiunea 2019 – 2020 cu reprezentații în București (23 sept), Constanța (30 sept), Bacău (4 oct), Târgoviște (7 oct), Galați (8 oct), Timișoara (14 oct), Codlea (județul Brașov 21 oct). Periplul nostru va continua și în lunile următoare atât în capitală cât și în celelalte orașe ale țării. Suntem încântați că jucăm o comedie cu un subiect de familie atât de important cum este vestea venirii pe lume a unui nou membru în familie care este  dorit chiar și de alte persoane care nu au legătură de sânge cu familia.

„Eu te cred, da… tu mă minți!' este o comedie adaptată după „La Menteuse' de Jacques Bricaire și Maurice Lasaygues.

Traducerea aparține Rodicăi Băițan iar adaptarea Monicăi Davidescu și lui Liviu Lucaci.

Personajele:

Bernard, 50 ani, farmecul anilor grizonați – Aurelian Temișan

Isabelle de Rompoingt, creatoare de modă, închipuită peste măsură – Monica Davidescu

Francoise, 30 ani, jurnalistă, foarte mondenă – Anca Dinicu/Letiția Vlădescu

Patrick, 30 ani, inginer, romantic, băiat frumos – Cosmin Vijeu

Jane, frumoasă, inventivă, un vis – Alexandra Sălceanu

Regia spectacolului aparține actorului, scriitorului, profesor UNATC la secția actorie, Liviu Lucaci.

Decorul este semnat de arhitect Gabi Albu, scenograf care a semnat mai multe producții ale TNB și ale altor teatre din țară, fiind și unul din creatorii teatrului Replika.

Costumele sunt semnate de Elida Toma și Alina Gurguță profesioniste pe care le întâlnim predând la Facultatea de Artă sau acoperind stylingul emisiunilor de succes din diverse televiziuni. 

Premiera inițială a avut loc la data de 1 oct 1987 în regia lui Rene Crermont, la teatrul „Petit Marigny' din Paris, dându-i viață actori renumiți ai timpurilor. Indiferent de trecerea anilor și schimbarea timpurilor, situațiile comice oferite de spectacol rămân extrem de la modă și gustate de public, fiind intangibile în fața oricărui trend trecător.

Piesa de teatru este o comedie savuroasă de situație în care toate personajele se găsesc în situații de qui-pro-quo, pe gustul spectatorilor. Pe scurt, piesa este despre o fată căreia îi place să „ajusteze' adevărul cu minciuni și povești scoase din cărți și adaptate la realitate, iar băiatul care o iubește crede tot ce îi spune și se grăbește să rezolve problemele ivite, făcând astfel și mai multe încurcături.

Familia fetei este prinsă în țesătura minciunilor. Când personajul despre care s-au inventat situații neadevărate intră în acțiune, cerând drepturi asupra copilului și propunând alte soluții, lucrurile o iau razna. Până la urmă, totul se termină… cu bine. 

Din această stagiune se alătură proiectului și actrița Letiția Vlădescu, care a fost încântată de spectacol după ce l-a văzut la premieră. Ea va juca pe același rol cu Anca Dinicu, așa că le puteți vedea pe amândouă strălucind în spectacol. 

Ne bucurăm nespus pentru Anca Dinicu, ea obținând castingul pentru o producție de film internațional care o va ține ocupată o perioadă. Suntem alături de ea, o susținem, o încurajăm și abia așteptăm produsul final pe marile ecrane. Satisfacția noastră de a sta la povești cu Anca, după spectacol, despre experiența ei pe platourile de filmare, e imposibil de descris în cuvinte. Am vrea să fiți cu toții acolo cu noi, în culisele spectacolului, în „bucătăria' noastră.

Acest spectacol, produs de Temi Entertainment S.R.L., se bucură de sprijinul media al trustului din care face parte revista Avantaje, prezentă în scenă, în viața personajelor și în sală, spre delectarea publicului după spectacol, și de sprijinul on-air al postului de radio Europa FM. 

Producția spectacolului a fost posibilă datorită sprijinului oferit de Essilor România, Omfal Educational și Real Miro Gaz. Essilor Romania rămâne în continuare prezentă în viața spectacolului prin cadoul special ce constă într-o pereche de ochelari (rame, lentile  după rețetă și consult la specialistul vederii), pe care îl oferă, prin concurs, unui spectator, la sfârșitul spectacolului.

Împărtășim cu voi bucuria aplauzelor din orașele în care am fost deja prezenți, lăsându-vă aici un trailer al comediei, care sperăm că vă va face atât de curioși încât veți dori să vedeți întregul spectacol.'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber