La un pahar de vin cu Karma

M-am întrebat de multe ori de ce mi se întâmplă mie lucrurile – cele pe care le consider rele, pentru că la cele bune spui că 'le meriți', 'ai muncit mult' sau a fost 'noroc'.Oricât de bine crezi că îți alegi oamenii cărora să le oferi câteva ore din timpul tău care, pe bună dreptate, este cea mai de preț resursă a ta, de multe ori dai greș.

Vedem doar ceea ce vor alții să ne arate. Nu și inimile frânte, nopțile nedormite, zilele petrecute fără niciun leu sau cearcănele de la prea multe ore petrecute la birou… Dar, mai ales, nu vezi cine e persoana din fața ta cu adevărat.

Cu toții cădem pradă vorbelor și zâmbetelor înșelătoare. Oricât de multe cărți am răsfoi despre limbajul corpului, despre metode de citire a gândurilor sau despre cum să cucerești persoană de lângă tine.

Când vine vorba de pus în practică, intervin subiectivitatea și legătura dintre două suflete asemănătoare, dar atât de diferite ca simțire.

Curajoși sunt aceia care își pot pune sufletul pe tavă unui necunoscut. Cei ce recunosc că poate nu e timpul să privească cu ochii sclipitori înainte, când de mână încă îi ține trecutul.

Se spune că tot ceea ce ți se întâmplă, se întâmplă cu un motiv. Tu, la un moment dat, vei fi destul de matur încât să vezi partea plină a paharului și să transformi o situație nedorită într-un atu sau o învățătură. Karma, ești de acord, nu-i așa? 🙂

Citește continuarea pe catchy.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse