Petre Roman a uitat de aniversarea nepoatei lui Isabela, fiica Oanei Roman

Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor Isabela

Duminică, 21 februarie 2021, fiica Oanei Roman (44 de ani) și a lui Marius Elisei (34 de ani) a împlini 7 ani. Vedeta TV și fostul ei soț au celebrat aniversarea micuței cu o zi înainte, sâmbătă, 20 februarie.

„Când se naște un copil și devii mamă, știi că începe o poveste de iubire fără sfârșit. Ceva ce nu se poate rupe și nu își poate pierde din putere. 7 ani de când m-ai învățat că există iubire fără limite. La mulți ani minunați Isabela mea!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Ulterior, Oana, care a divorțat recent de tatăl fiicei sale, a dezvăluit că tatăl ei, Petre Roman (74 de ani), a uitat de aniversarea nepoatei sale. Mai mult decât atât, în afara mamei sale, Mioara Roman, alături de care ea și Isabela locuiesc, niciun bunic nu i-a urat „La mulți ani!” fiicei sale.

Petre Roman a uitat de aniversarea nepoatei lui Isabela, fiica Oanei Roman

„De când am venit din vacanță, am trecut printr-un carusel de emoții. Am semnat actele de divorț, după care s-a îmbolnăvit cățelul, apoi mama, care are iar probleme de sănătate. Dar la ziua Isabelei mi s-a confirmat că anumiți oameni nu vor să fie în viața noastră sau vor să fie doar atunci când au nevoie să fie în viața noastră.

Și când nu au nevoie, nu mai sunt. Nu-mi stă în caracter să-i sun și să-i întreb: «De ce ai uitat că e ziua unui copil care te iubește sincer?». Inclusiv din familie, de fapt bunicii ei nu au fost lângă ea niciunul! În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, niciun bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon.

Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni. Anul ăsta, nimeni. OK, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiică bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, a mărturisit Oana Roman în mediul online.

În prezent, Petre Roman este căsătorit cu Silvia Chifiriuc (48 de ani). Cei doi formează un cuplu de 11 ani, iar împreună au un fiu în vârstă de 10.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete