Cum se comportă fiii Adelei Popescu de când au aflat că vor mai avea un frățior?

Adela Popescu și fiii ei

Adela Popescu (34 de ani) și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani), vor deveni părinți pentru a treia oară. Cuplul va mai avea un fiu. Prezentatoarea TV și actorul mai au împreună doi băieți, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Recent, în mediul online, Adela a dezvăluit cum se comportă fiii ei de când a rămas însărcinată. După anunțul că vor deveni din nou părinți, Radu dezvăluia că fiii lor sunt bucuroși că vor mai avea un frățior. „Cel mare, Alexandru, își face planuri cum îi îmbracă pe ceilalți doi în eroii lui în pijamale.

Și în toate personajele acestea pe care le „îmbrățișează” zi de zi. Sunt fericiți, în special cel mare, pentru că înțelege mai multe. Abia așteaptă”, a povestit Radu Vâlcan atunci. Din ce povestește Adela, Alexandru și Andrei fac tot posibilul să se bucure de timpul pe care-l mai au doar ei doi cu mama lor.

Cum se comportă fiii Adelei Popescu de când au aflat că vor mai avea un frățior?

„Copiii, de când sunt gravidă, parcă ar vrea să mă înghită cu totul. Un fel de «te vrem toată numai pentru noi, acum cât mai putem, până vine gușterele mic». Mai nou, Andrei adoarme doar încolăcit cu picioarele mele sau pe burta mea.

Alexandru, ca întotdeauna, e mai înțelept. Cedează. Dar nu pare să îl deranjeze asta. Se mulțumește și doar cu mâna mea, singura liberă, umblând-i prin păr și mângâindu-l înainte de somn.

Este un frate mai mare foarte bun, ceea ce nu pot să mă pronunț încă despre Andrei. 😅 Vom vedea. Data viitoare vă anunț și ce nume au propus copiii pentru fratele lor. Dar e nevoie de puțină pregătire până vă spun. :)”, a scris Adela pe Instagram.

La ce nume s-a gândit Adela pentru al treilea fiu?

„Da, m-am tot gândit [la nume]. Soțul și-a tatuat A pe mână. Nu pot să pun nume cu R, C, T, deci trebuie să fie cu A. Mă gândeam la Aurel. Aurică. (…) Poate, telespectatorii, dacă au inspirație, ne pot oferi și nouă niște variante. Cu A și să fie sofisticate ca și celelalte două, Alexandru și Andrei”, a glumit prezentatoarea în emisiunea Vorbește Lumea.

Lăsând gluma la o parte, cuplului îi plac numele simple, românești și care încep cu A. Așadar, opțiunile lor vor include nume ca: Adam, Adrian, Augustin, Alin, Anton/Antonio și Albert. Rămâne de văzut ce nume va alege, în cele din urmă, perechea.

„Nu avem încă un nume. Dar știm că ne dorim un nume „necăutat”, simplu, dar cu rezonanță. Și să înceapă, dacă se poate, cu A”, a mai declarat Radu la Antena 1. De asemenea, actorul a dezvăluit că vor avea minim 4 copii pentru că-și doresc foarte mult și o fetiță.

În timpul podcastului lui Mihai Morar (39 de ani), Fain & Simplu, Adela a dezvăluit că, dacă ar fi avut o fiică de această dată, ei i-ar fi plăcut foarte multe numele Ileana, iar lui Radu numele Amalia.

Foto: Instagram

Citește și:

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Alex Velea dă totul din casă: „De când m-am combinat cu Antonia, parcă am fost pedepsit

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete