Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

Dan Bittman, Liliana Ștefan și fiii lorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Invitat recent în platoul emisiunii Star Matinal, artistul Dan Bittman (58 de ani) a spus care este, în prezent, relația dintre el și fosta lui parteneră de viață, Liliana Ștefan. După aproape 30 de ani de relație și trei copii, solistul și producătoarea s-au despărțit.

Ce relația au acum Dan Bittman și mama copiilor lui? Solistul și Liliana Ștefan au împreună 3 fii

După despărțire, părea că relația lor ar fi fost una bună. Recent, însă, artistul a spus că își dorește ca în timp, relația lor să devină „normală”. „Poate că lucrurile nu sunt încă cele așteptate. Cu Liliana nu am reușit, momentan, spre mâhnirea mea.

Sper ca în timp, acest lucru să devină o țintă, să reușesc să am o relație normală. I-am explicat că de dragul copiilor am putea să reușim să ne înțelegem mai bine. Din păcate, nu reușim în momentul acesta”, a declarat cântărețul, potrivit Spynews.

Dan și Liliana au format un cuplu și o familie timp de 25-26 de ani. Perechea nu s-a căsătorit, însă, niciodată. „Tocmai, pentru că e vorba de un act. Nu este nimic să ne țină. Suntem de 25-26 de ani împreună. În primul rând nici ea nu își dorește.

Liliana nu mi-a spus niciodată lucrul acesta. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația …”, declara Dan Bittman în urmă cu ceva timp.

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul”, a mai spus Dan Bittman recent la Star Matinal, mai relatează Spynews.

Liliana Ștefan: „Nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită”

„Îți spun cu toată sinceritatea că nu mi-am dorit niciodată să fiu căsătorită. La fel ca și cu mersul la evenimente sau la emisiuni. Adică pentru ce? Dacă putem sta foarte bine și așa, ce rost are să schimbăm ceva?

Așa am fost eu. Sincer nu m-am gândit niciodată la asta. Mi se pare că am alte priorități, mi se pare o chestie oarecum desuetă”, declara Liliana Ștefan în 2018, pentru Libertatea. Liliana Ștefan este creatoarea proiectului Cutiuța muzicală, dedicat copiilor.

Cântărețul și fosta lui parteneră de viață au împreună trei fii, Alexandru, Patrick și Mark Bittman. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Alex se prezintă artistic Alex & Tugay, sub propriul proiect de muzică trap.

În timp ce mezinul, Mark, cântă la chitara electrică. Fiul mijlociu al solistului, Patrick, este pasionat de fotbal, fiind legitimat în cadrul unui important club, relatează Libertatea.

Foto: Facebook

Citește și:

Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria. Își dorește artistul al treilea copil?

A răspuns! Este însărcinată? Viviana Sposub, primele declarații despre sarcină. Asistenta TV își dorește 5 copii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog. Ce face Iris în timpul nopții?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete