Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, artistul Cătălin Crișan (52 de ani) l-a avut alături pe fiul lui Raris, în vârstă de 17 ani. În cadrul interviului, Raris a dezvăluit că-și dorește să-i calce pe urme celebrului său tată.

Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, îi calcă celebrului artist pe urme! Vrea să devină compozitor

Raris își dorește să urmeze Conservatorul și să devină compozitor. Cătălin Crișan și prima lui soție, Lucia Bubulac, s-au despărțit în anul 2009, după 20 de ani de relație. Împreună au doi copii, o fiică și un fiu, Daria Cătălina (20 de ani) și Raris Andrei.

Întrebat de Cove despre perioada divorțului dintre părinții lui, Raris a răspuns: „Sincer, nu-mi aduc aminte foarte multe lucruri. Și nu cred că-mi dădeam seama ce se întâmpla. Eu nu-mi amintesc să fi avut o problemă [de comunicare]”.

„Adevărul este că ziarele au exagerat atunci. Noi am ținut legătura tot timpul”, a completat Cătălin Crișan. „N-au fost probleme de genul: «Nu-ți dau voie să-i vezi!». Nu. Niciodată.” În momentul separării părinților lui, Raris avea doar 6 ani.

Fotografii cu Raris găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Acum, Raris și Cătălin sunt foarte apropiați. „Cântăm, ne uităm la filme”, a spus Raris, despre activitățile pe care le face alături de tatăl lui. „Ne certăm, îi dau sfaturi, el zice că va ține cont de el. Nu ne plictisim”, a completat Cătălin.

Daria, fiica solistului, este studentă la UNATC

„Este o facultate foarte solicitantă și dacă nu ești trup și suflet, mai bine nu ești deloc. Eu am preferat să fiu trup și suflet, ceea ce înseamnă că mi-am dat toată energia acolo și acum am nevoie să-mi încarc bateriile. Sunt la UNATC la Actorie.

Data trecută când am venit aici știu, erau alte planuri. (…) Am ținut secretă treaba asta, că vreau să dau aici și tot procesul admiterii, pentru că nu a fost treaba nimănui până la urmă.

Apoi lumea a început să spună: «Domne, a renunțat la Medicină pentru că a fost prea greu». Nu. Greu e și la Drept. Greu e și la actorie.

Dar cel mai greu a fost de fapt să știu ce-mi doresc și să nu am curaj să spun. Să nu mă mai pun pe mine pe locul doi și să încerc să îndeplinesc visul altor persoane care-mi doreau negreșit binele.

Drept urmare, renunțarea la medicină n-a fost decât rezultatul depășirii limitei mele de anduranță fizică și emoțională. A fost un fenomen de suprasaturație. Am fost curajoasă și am luat cea mai bună decizie din viețișoara mea de până acum”, a spus Daria în decembrie 2020.

În 2010, solistul s-a căsătorit cu Alina Cupșa, medic dermatolog. Cătălin și Alina au devenit părinții unei fiice, Lara Maria (7 ani), în decembrie 2012.

Foto: Instagram; Libertatea.ro

Citește și:

Alin Oprea, primele declarații despre nunta cu iubita lui Medana Medaria. Își dorește artistul al treilea copil?

A răspuns! Este însărcinată? Viviana Sposub, primele declarații despre sarcină. Asistenta TV își dorește 5 copii

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se gândesc să-și ducă fiica cea mică la psiholog. Ce face Iris în timpul nopții?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete