Personalitățile născute în Zodia Leului pe 3 august. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 3 august, Evangeline Lilly

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 3 august sunt din cele mai sobre, din lumea științei, din istorie și din politică. Am ales pentru această frumoasă zi de vară o actriță frumoasă și de mare succes. Știai că te-ai născut pe aceeași dată cu Evangeline Lilly?

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 3 august
EVANGELINE LILLY

Actrița canadiană Evangeline Lilly s-a născut pe 3 august 1979, în Fort Saskatchewan, Alberta. A devenit cunoscută pentru rolul Kate Austen din serialul Lost (2004–2010). Pentru acest rol a primit numeroase premii și a fost nominalizată la Globul de Aur. Acestui rol i se adaugă Connie James în The Hurt Locker (2008), Bailey Tallet în Real Steel (2011) și Tauriel în seria filmelor The Hobbit (2012–2014).

Puțini știu că Evangeline este și autoarea unei cărți pentru copii. În 2013, a publicat o carte ilustrată, pe baza unei idei pe care o avea încă de la 14 ani. „The Squickerwonkers' este povestea unei fetițe, Selma, un copil foarte inteligent, dar și foarte răsfățat.

După o căsătorie încheiată într-un an cu un divorț, a fost, timp de 5 ani, într-o relație cu partenerul din Lost, Dominic Monaghan. Din 2010, este într-o relație durabilă cu actorul Norman Kali, din The Hobbit. Au doi copii, un băiat născut în 2011 și o fată născută în 2015.

Evangeline Lilly este activă în campanii umanitare internaționale, mai ales în cele care sprijină copiii. Astfel, ea sprijină organizații neguvernamentale care se ocupă de copiii care sunt găsiți rătăcind pe străzi în Brazilia și de orfanii din Rwanda.

Marvel Cinematic Universe i-a oferit un rol de compoziție în Omul-Furnică (2015), cu continuarea de anul acesta, Omul-Furnică și Viespea. În această producție, joacă alături de Michael Douglas, Michele Pfeiffer, Laurence Fishburne. Despre noul film și experiența ei în compania acestor mari actori, ne povestește într-un interviu acordat în exclusivitate revistei „Avantaje'.

Mihaela Serea
Foto: Hepta, Marvel Cinematic Universe

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber