Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie se remarcă prin tărie de caracter și, unii, prin apetit sexual. Sunt deschizători de drumuri ca niște Vărsători sau excentrici ca niște Lei autentici. Află cine sunt cei care s-au născut pe aceeași dată cu tine!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie
SANDRA BULLOCK

Sandra Annette Bullock s-a născut pe 26 iulie 1964, în Arlington, Virginia. Tatăl, angajat civil în US Army, a cunoscut-o pe Helga Mathilde Meyer în Germania. Helga era solistă de operă și profesoară de canto, cu 17 ani mai tânără decât viitorul ei soț.

Fiica lor, Sandra, a avut dublă cetățenie, americană și germană, până la 18 ani. La acea vârstă, a renunțat la cetățenia germană. Până la 12 ani a locuit cu familia în Germania și Austria. A urmat Școala Wldorf din Nurnberg. Limba germană este, de fapt, limba ei maternă. Are o soră, Gesine Bullock-Prado, faimoasă ca chef cofetar și autor de cărți și programe TV pe această specialitate.

A debutat pe marele ecran în 1987, cu rolul din „Hangman'. În total, International Movie Data Base (IMDB) a întregistrat 57 de roluri jucate de Sandra Bullock, în file de cinema și producții TV. Rolurile ei nu au trecut niciodată neobservate și nepremiate. Unele dintre cele mai apreciate producții în care a jucat sunt: Speed (1994), cu Keanu Reeves; While You Were Sleeping (1995); A Time to Kill (1996); Crash (2006); The Proposal (2010).

Cel mai de succes roluri ar putea fi considerat cel din „Gravity' (2014), cu 11 premii plus alte 26 de nominalizări. Pe de altă parte, pentru rolul din „The Blind Side' (2009), a primit 12 nominalizări + 5 premii, între care un Oscar și un Glob de Aur. Și când te gândești că, inițial, refuzase acest rol, pentru că nu se vedea jucând o creștină foarte devotată credinței!

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie

S-a căsătorit în 2005 cu Jesse James, constructor de motociclete și gazda emisiunii „Monster Garage'. Au divorțat în 2010, din cauza infidelităților lui repetate și făcute publice. În acel moment, era pornită procedura de adopție a primului fiu, Louis, acum în vârstă de 9 ani. Adopția a încheiat-o ca mamă singură. În 2015, a adoptat-o pe Leila, acum în vârstă de 6 ani. Din 2015, Sandra este într-o relație cu fotograful Bryan Randall și totul merge bine.

Cum să arăți impecabil la 54 de ani? Sandra Bullock a descoperit secretul! GALERIE FOTO

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie
MICK JAGGER

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie, Mick Jagger

Sir Michael Philip Jagger s-a născut pe 26 iulie 1943, este unul dintre fondatori și solistul vocal al celebrei trupe The Rolling Stones.

A studiat la London School of Economics și era să devină contabil. Numai că a abandonat facultatea și a fondat trupa The Rolling Stones, care funcționează și în ziua de astăzi. Înființată în 1962, trupa a trecut prin schimbări de oameni, prin tensiuni și prin perioade de aparent abandon. Și totuși, a rezistat. Doi dintre membrii fondatori, Mick Jagger și Keith Richards, au rămas de la un capăt la altul, timp de 56 de ani! Bateristul Charlie Watts s-a alăturat trupei la un de la înființare. Basistul Ronnie Wood a venit în 1976. Și asta este trupa încă de atunci.

În 2006 și 2007, The Rolling Stones au auvut turneul cu cele mai mari încasări din istorie: 437 milioane de dolari! Pe 17 iulie 2007, turneul „A Bigger Bang' a ajuns la București, pe Stadionul Lia Manoliu, astăzi, Arena Națională. Dintre cele două scene care se transportau și se montau alternativ în orașele incluse în turneu, la București a fost montată scena mai mare, un alt record absolut în istoria concertelor și a rockului. Scena era înaltă de 26 de metri, lungă de 62 m și o greutate de 200 tone. A fost transportata de 70 de camioane. A necesitat pentru montare trei macarale de 80 tone și 300 de persoane.

Mick Jagger are opt copii cu cinci femei diferite, cinci nepoți și o strănepoată. Primul copil i s-a născut în 1970. Ultimul, în 2016, când el avea 73 de ani! În 2014, averea lui Mick Jagger a fost estimată la 360 de millioane de dolari.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie
OAMENI DE FILM ȘI TEATRU

Actorul american Kevin Spacey s-a născut pe 26 iulie 1959. Este deținătorul a două premii Oscar. Primul, pentru rolul secundar din „The Usual Suspects' (1995). Al doilea, pentru rolul principal din „American Beauty' (1999).

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie, Kevin Spacey

În octombrie 2017, a apărut prima acuzație publică de comportament sexual nepotrivit față de un minor. Apoi a plouat cu acuzații și dezvăluiri. Și continuă să plouă. Inclusiv luna aceata, iulie 2018, Scotland Yard a mai scos la iveală trei asemenea reclamații. Au fost cazuri raportate la poliție, atât în Statele Unite, cât și în Marea Britanie. Toate faptele s-au petrecut cu ocazia filmărilor, de-a lungul anilor. Astfel, Kevin Spacey, actorul sensibil și talentat, a pierdut tot ce-a putut pierde. Scenele lui au fost tăiate din filme, rolurile câștigate nu i s-au mai atribuit, premiile pe care urma să le primească au fost retrase.

Actorul român Dan Condurache s-a născut pe 26 iulie 1952, la Dorohoi. Ascultător pasionat de teatru radiofonic, a hotărât să se facă actor. În 1975 a absolvit Institutul de Artă Tetrală și Cinematografie din București, la clasa profesorilor Octavian Cotescu (Și el, din Dorohoi) și Ovidiu Schumacher.

Imediat a fost angajat la Teatrul Mic, unde a făcut o excepțională în teatru. A fost memorabil în rolul Wolland din „Maestrul și Margareta', regizat de Cătălina Buzoianu. I-a avut ca parteneri de scenă pe Ștefan Iordache, Valeria Seciu, Gheorghe Visu. A jucat Shakespeare, Swift, Pirandello, dar și autori contemporani, ca Milan Kundera.

A jucat, de asemenea, în peste 60 de producții pentru cinema și TV, începând cu „Domnișoara Nastasia', în 1976. Este căsătorit de peste 30 de ani, soția sa se numește Creola și au împreună doi copii: Sebastian și Irina.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie, Stanley Kubrik

Regizorul american Stanley Kubrick s-a născut pe 26 iulie 1928, la New York. A crescut în Bronx. Familia lui era compusă din evrei emigranți din Austria, România și Rusia. De fapt, în cinematografie a făcut cam tot ce se poate face. A fost operator, a fost editor de sunet, scenarist, producător, chiar și actor. Însă rămâne în istorie mai ales pentru regie.

Era faimos pentru obiceiul de a cere foarte multe duble pentru fiecare scenă. Uneori, numărul acestora depășea 50! Actorii se plângeau că, în felul acesta, nu mai au răgaz să se concentreze și să se conecteze profund cu rolul. Kubric, însă, aștepta momentul astral la fiecare dintre ei.

„Portocala mecanică' (1971) și „2001: Odiseea spațială' (1968) sunt două filme care a u revoluționat cinematografia și se predau în universitățile de film din toată lumea.

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 26 iulie
MARI GÂNDITORI UMANIȘTI

Scriitorul englez Aldous Huxley s-a născut pe 26 iulie 1894. A scris circa 50 de romane. Cel mai cunoscut este „Minunata lume nouă', un roman distopic. A fost preocupat de umanism, pacifism și psihologie umană. Treptat, au început să-l intereseze parapsihologia și un oarecare misticism filosofic. A fost de șapte ori nominalizat la Premiul Nobel pentru Literatură. A murit pe 22 noiembrie 1963, în aceeași zi cu asasinarea Președintelui J. F. Kennedy.

Psihiatrul și psihanalistul elvețian Karl Gustav Jung s-a născut pe 26 iulie 1875. Familiile părinților dăduseră mulți pastori reformați și doar un medic, unchiul care purta același nume: Karl Gustav Jung. Pe de altă parte, mama era depresivă și susținea că o vizitează tot felul de spirite. Nu este de mirare că, în abordarea lui Jung, psihologia conține o doză de misticism.

Pe Sigmund Freud, evreu din Austria, întemeietorul psihanalizei, l-a întâlnit la Viena, în 1907. Discuțiile lor interminabile, corespondența și colaborările au durat ani de zile. Apoi au început să apară divergențe din ce în ce mai grave între ei. Din punctul de vedere al lui Freud, personalitatea individului și toate motivațiile pleacă de la impulsurile sale sexuale. Jung a respins această absolutizare.

Nu au căzut de acord nici asupra noțiunilor de subconștient și inconștient. Jung avea convingerea că moștenim experiențe și amintiri și ne conectăm la un inconștient colectiv. Freud vedea în asta un soi de misticism irațional. S-au întâlnit pentru ultima dată în 1963, la un congres de psihanaliză, la München. Cu acea ocazie, Jung a introdus conceptele de introvertit și extrovertit în psihanaliză.

Mihaela Serea
Foto: Wikipedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber