Cum a reacționat Feli în momentul în care a aflat că va deveni mamă: “Auzeam efectiv voci care îmi spuneau…”

Feli se pregătește intens să aducă pe lume primul ei copil, iar această perioadă specială pe care o traversează o face să radieze de fericire, chiar dacă la început s-a lovit de o mulțime de temeri. Uite cum a reacționat Feli în momentul în care a aflat că va deveni mamă.

O astfel de veste te face să treci prin toate stările posibile. Bucuria de a aduce pe lume un copil se împletește cu teama de necunoscut și toate aceste lucruri ajung să o copleșească pe viitoarea mămică.

Cum a reacționat Feli în momentul în care a aflat că va deveni mamă?

Feli va intra în scurt timp în rândul mămicilor, iar acest nou rol o face să se simtă mai bine ca niciodată. Cântăreața a aflat vestea cea mare în momentul în care se afla la canto și dacă primul instinct a fost să își mângâie burtica, imediat după acest gest, o mulțime de gânduri i-au trecut artistei prin minte.

“Prima reacție pe care am avut-o cu sufletul, fără să analizez, a fost să îmi pun mâna pe burtă și eram sprijinită de un calorifer, eram la canto când am aflat treaba asta și am zis: “Wow! Bebe!”, ca un copil. După, subconștientul a început să își joace rolul și am început: “Vai, ce o să zică lumea? Nu-i momentul!”. Auzeam efectiv voci care îmi spuneau: “Tu trebuie să lucrezi la cariera ta, nu-i momentul acum, nu ești pregătită. Ești la început de relație, nici nu îl cunoști pe băiatul ăsta”. Deși, chiar dacă fizic totul s-a întâmplat repede, adică a apărut în viața mea și relația noastră la distanță și după nu știu câte luni mută-te împreună, mie mi se pare că eu pe omul ăsta îl știu din vremuri mai de demult nepământești, exact cum cânt în piesa mea “Acasă”.”, a povestit Feli, într-un interviu acordat revistei Unica.

Feli a ales o modalitate inedită pentru a anunța că este însărcinată. Cântăreața a pus într-o melodie toate trăirile din această perioadă, mesajul cântecului anunțând vestea cea mare.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Feli.

Foto: facebook

Citește și:

Cum reușește Jennifer Lopez să arate atât de bine la 49 de ani? Dieta care îi oferă energie și o ajută să se mențină în formă

Personalitățile născute în Zodia Leului pe 25 iulie. Află cine s-a născut pe aceeași dată cu tine!

Cum arată vedeta din Sex and the City, Sarah Jessica Parker, la 53 de ani

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete