Pe unde am mai fost prin țară…

La invitația unor inimoase cititoare și asociații care militează pentru drepturile femeilor, am ieșit din redacție să le cunoaștem.

pe unde am mai fost prin tara

Pentru că ne pregătim să sărbătorim 20 de ani de la lansarea revistei Avantaje, am decis că cel mai potrivit mod de a celebra această performanță este să revenim în mijlocul vostru, al cititoarelor noastre, respectând sloganul „Avantaje prețuiește femei ca tine.

Și pentru că suntem în plină vară, am evadat pe litoralul Mării Negre, în mijlocul comunității de femei din Constanța, care reușește să adune elita personalităților feminine din zonă – femei antreprenor, care conduc afaceri de familie de succes, profesoare, doctorițe, artiste de renume, jurnaliste. Mai bine de 80 de doamne au răspuns invitației de a lua parte la conferința „Femei ale zilelor noastre, în care le-am încurajat să ne împărtășească povestea lor, felul în care reușesc să mențină echilibrul vieții de familie cu evoluția profesională.

Avantaje crede în solidaritatea feminină, de aceea ne mândrim cu cea mai activă comunitate de femei

pe unde am mai fost prin tara 2

Le mulțumesc și pe această cale celor două susținătoare ale revistei, Meryem Mambet (manager al Hotelului Aurora din Mamaia, gazda evenimentului) și Denis Ibadula, reputat profesor universitar la Universitatea Ovidius, doctor în matematică (dar și protagonista unui minunat editorial de modă în ediția de vară de acum doi ani!), două tătăroaice care sunt sufletul Asociației Saladin Agiacai, ce are ca obiective promovarea drepturilor femeilor și a unor modele feminine cu valoare morală și profesională.

Împreună milităm pentru solidaritate feminină, conștiente fiind că viitorul copiilor este clădit de mame educate, corect informate și care se aliază pentru binele lor și al copiilor.

Autor: Daniela Palade Teodorescu

Foto: Viviana Pascu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse