Păstrează-ți tabieturile și bucură-te de vacanță din plin cu aceste 3 recomandări utile

Păstrează-ți tabieturile și bucură-te de vacanță din plin cu aceste 3 recomandări utile

În concediu e adesea greu să-ți păstrezi toate tabieturile, mai ales dacă pleci într-o altă țară. Ca să te bucuri din plin de vacanță, însă, poți să apelezi la câteva soluții simple.

Diversele tabieturi pe care fiecare dintre noi le avem ne oferă confortul mental al rutinei, însă atunci când călătorim ne poate fi dificil să ne menținem unele obiceiuri. Dacă la unele dintre ele putem renunța, privarea de altele ne poate afecta toată buna dispoziție și poate să ne strice un concediu altfel minunat. Iată cum îți poți păstra tabieturile în vacanță, indiferent de condiții:

  1. Un obicei de dimineață al multora dintre noi și de care suntem privați în anumite situații

Cum arată o dimineață de vacanță? Micul dejun la hotel sau la vreun restaurant din preajma și apoi fuga la plaja sau la vizitat orașul în care te afli, nu-i așa? Dar la cele mai multe restaurante fumatul nu este permis în interior și majoritatea fumătorilor au drept tabiet țigara de la cafea sau țigara de dimineață. Poți încerca o soluție foarte utilă unui fumător, în forma unui asemenea dispozitiv care îți oferă nicotină, dar pe care îl poți folosi și în interiorul cafenelelor și bistrourilor. Nu va mai fi nevoie, așadar, sa ieși afară să fumezi, așa cum ai face-o cu o țigara clasică.

De altfel, dispozitivul IQOS poate fi folosit oriunde, pentru că nu generează fum, ci aerosoli cu un miros discret și care se risipesc imediat. Nu trebuie nici să-ți faci griji că îți deranjezi vecinii de șezlong de pe plajă și poți fuma IQOS chiar și în camera de hotel. În plus, nu generează scrum, pentru că nu implică arderea tutunului, ci îl încălzește.

  1. Cum îți păstrezi obiceiul de a face sport atunci când ești în vacanță. Încearcă o soluție la îndemâna ta mereu

Ți-ai făcut un obicei din a dedica exercițiilor fizice câteva zeci de minute pe zi, dar în vacanță ești privată de el din cauză că nu ai o sală de fitness în apropiere? Poți alege să faci jogging sau poți apela la închirierea unei biciclete, pentru a-ți păstra acest obicei atât de benefic. Îți sugerăm să-ți descarci aplicații de sport precum Fitsby, Fitocracy sau Sport Tracker pentru a monitoriza ritmul exercițiilor și pentru a te asigura că nu te abați de la programul tău zilnic.

O mulțime de femei mărturisesc că în vacanță uită total de mâncatul sănătos și se întorc dintr-un concediu de 10 zile cu câteva kilograme în plus. Ei bine, cu ajutorul tehnologiei și a unor aplicații ușor de folosit poți să îți menții stilul de viață sănătos cu care te-ai obișnuit.

  1. Ce faci când vacanța ta perfectă include câteva romane pe care așteptai de mult să le citești, dar nu poți lua cu tine prea multe cărți pentru că nu vrei să ai și bagaj de cală

Acasă ai pe noptieră câteva volume și citești în paralel mai multe cărți, iar vacanța ta perfectă include negreșit cufundarea în lectură. Te recunoști în descrierea aceasta? Ei bine, adesea suntem puși în fața unei alegeri grele – cărțile și revistele preferate sau hainele – pentru că nu poți lua cu tine prea multe dacă nu vrei să plătești pentru bagajul de cală. Un Kindle te poate ajuta enorm în cazul acesta, mai ales dacă și obișnuiești să citești înainte de culcare. Îți poți pune pe el o mulțime de cărți și reviste, chiar și ediții de ziare, și îl poți lua chiar și în poșetă. Este foarte util pentru că te lasă să te bucuri de lectură din plin, fără să cari după tine tomuri groase și grele.

După cum vezi, tehnologia îți permite să te bucuri de toate tabieturile tale oriunde mergi și în orice condiții. De ce să nu profiți de posibilitățile pe care ți le oferă?

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber