Parintii singuri nu sunt singuri!

Parintii singuri nu sunt singuri!

Parintii singuri nu sunt singuri!
Beatrice Cioba,
gazda emisiunii cu tematica medicala „Oameni ca noi”, de la TVR 1 – ea insasi mamica singura a unui baietel – este fondatoarea Asociatiei Familiilor Monoparentale (FAMO), menita sa vina in ajutorul parintilor singuri, cu informatii, consiliere si sustinere.

Asociatia Familiilor Monoparentale ofera gratuit consiliere personala parintilor aflati in situatia de a-si creste singuri copiii si care se confrunta cu probleme de ordin juridic, medical, psihologic, social.

In iunie, FAMO debuteaza cu primele activitati, urmand ca lunar sa aiba cate trei evenimente: unul destinat copiilor, altul parintilor si un al treilea ce va sta sub semnul actelor caritabile.

Programul FAMO pentru luna iunie:

15 iunie, la ora 18.30, la sediul pentru intalniri destinate parintilor, sediu oferit gratuit de dna. Mihaela Gugu, profesoara la Institutul Upledger, in incinta Centrului de Terapie CranioSacrala din Str. Paul Urechescu Nr. 10 (zona Floreasca) – Intalnire cu dna dr. Ruxandra Constantina, medic medicina de familie, competenta apifitoterapie.

Intalnirea va fi formata din doua parti: o prima parte destinata prezentarii tematicii principale, intitulata „Profilaxia unei veri fara probleme" si o a doua parte destinata consilierii personale, oferirii de raspunsuri si sfaturi, individuale, celor prezenti.

Participarea este gratuita, rugam insa confirmarea prezentei dvs. pana la data de 10 iunie, la adresa de e-mail office@asociatiafamo.com.

Parintii singuri nu sunt singuri!
■ In cadrul programului de activitati destinate copiilor, pe data de 23 iunie, incepand cu ora 10, parintii si copiii sunt invitati la carnavalul intitulat „Petrecere la castel". Printi si printese, domnite si cavaleri cu totii sunt asteptati la doua ore de distractie in incinta Centrului Kineto Bebe, Calea Mosilor Nr.158.

Participarea este gratuita. Este necesara confirmarea prezentei pana la data de 18 iunie, la adresa de e-mail office@asociatiafamo.com.

■ Si cum unul dintre scopurile asociatiei este si acela al ajutorarii parintilor si copiilor ce provin din familii monoparentale si au venituri modeste, pe data de 30 iunie, incepand cu ora 10, FAMO va organiza la Gradinita „Cuibusorul Zanelor" o actiune de tipul „garage sales" destinata copiilor ce doresc sa ajute, la randul lor, alti copii…

Confirmati prezentei dvs. pana la data de 25 iunie, la adresa de e-mail office@asociatiafamo.com.

Evenimentele descrise mai sus sunt destinate atat membrilor actuali cat si acelora care doresc sa devina membri ai asociatiei FAMO.

Cunoasteti parinti care isi cresc copiii singuri (si tati, nu doar mame)? Indrumati-i catre Asociatia Familiilor Monoparentale care doreste sa vina in sprijinul lor cu tot ce ii sta in putinta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie