Panda #KindReminder – un proiect artistico-civic semnat de Andrei Leonte

ada galesSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 22)

Artistul Andrei Leonte a lansat proiectul artistico-civic Panda #KindReminder. Prin intermediul acestuia, cântărețul face apel la responsabilitate în contextul pandemiei COVID-19.

Proiectul are ca punct de plecare cel mai recent single al său, lansat în luna iulie, care a venit la pachet cu un personaj – Panda.

Panda #KindReminder – un proiect artistico-civic semnat de Andrei Leonte

Acesta își dorește să lupte la rândul său împotriva COVID-19 și încurajează respectarea normelor, în special purtarea măștii de protecție.

Timp de 3 zile, Panda, personificat de Andrei îmbrăcat în costum, a ieșit pe străzile din București unde a împărtășit cu trecători mesajele sale inedite prin care încurajează purtarea măștii. Mesajul principal al proiectului este Atunci când porți mască, un panda zâmbește!.

Imagini cu toate mesajele în GALERIA FOTO de mai sus!

Plimbarea în sine a fost un experiment social de sine-stătător și și o surpriză frumoasă!

Mi-a plăcut să văd viața și Bucureștiul prin ochii ursului … mă rog, știu ce mi s-a povestit, pentru că fizic nu vedeam nimic prin capul ursului.

Parcă se instala un moment de joacă în plină stradă și ce avea fiecare de făcut putea fi amânat măcar pentru un minut. Unele momente au fost cu adevărat magice pentru mine.

De-asemenea, la fel ca pe social media, mă așteptam ca unii oameni să fie iritați de mesajele pe care le aveam în mâini, dar probabil că nu se mai puteau supăra pe mine în timp ce eram îmbrăcat în costum.

Așa că deși a fost un oarecare efort, mai ales din cauza disconfortului termic – la care a contribuit și faptul că aerul condiționat al mașinii nu a mai funcționat – a fost o experiență frumoasă, care, printre altele, m-a ajutat să văd lumea altfel pentru 3 zile”, a povestit Andrei.

Următoarea etapă a proiectului a constat din lansarea materialului video realizat de Andrei în perindările sale, material în care ne întâlnim și cu multe personaje importante ce au rezonat cu mesajul proiectului.

Cine a mai fost implicat în proiect?

Astfel că alături de Panda îl putem vedea pe Marius Manole, George Zafiu, Larisa Iordache, Dragoș Bucurenci, Iulia Verdeș, Vladimir Drăghia, Laura Muruzuc, Ada Galeș, Teddy Păun, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Carmen Uscatu, Adela Dan, Geanina Ilieș, Alexandra Sandu, Ioana Nicolescu, Marco Badea, Irina Bărăgoi, Alex Luft, Beatrice Ghiciov, Alexandru Negrea, Ileana Andrei, Vasi Rădulescu și pe părinții artistului, prin apel video.

„Le mulțumesc din suflet celor care mi s-au alăturat și care au consolidat arhitectura proiectului cu vocile lor puternice.

Recunosc că pe o parte din ei nu avusesem șansa de a-i cunoaște personal până la filmări, dar am îndrăznit să-i contactez și au acceptat invitația fără ezitare.

Ceea ce încă o dată dovedește că un scop puternic unește întotdeauna oamenii. Contribuția lor a fost esențială și le sunt cu adevărat recunoscător!”, a mai spus Andrei.

Artistul promite și un follow-up al proiectului pe canalele sale de social media, unde va derula diferite activări, dar și că dacă va mai fi nevoie de el, Panda poate reveni oricând să dea o mână de ajutor.

Video-ul poate fi găsit pe canalul de Youtube al artistului și este însoțit de piesa Panda, scrisă de Andrei Leonte și Alex Luft, care în se încheie prin monologul scris și recitat de Laura Muruzuc. Regia este semnată, conform creditelor de pe Youtube, de către Panda, iar DOP a fost Mihai Morariu.

Proiectul Panda #KindReminder este un proiect independent, de natură artistico-civică, coordonat în totalitate de Andrei Leonte, fără implicarea unei alte entități juridice și/sau politice.

Andrei Leonte: „Este o piesă făcută împreună cu prieteni, cu buget literalmente zero”

„Asta e agoniseala mea sufletească din pandemie 😊 Sper să vă placă! Stând 2 luni singur într-un apartament, am avut timp să mă gândesc la multe lucruri. La prea multe – probabil de-asta a și durat atât de mult să scriu.

Dar, din ce mi-a rămas în minte, am reușit să pun pe hârtie această „poveste” despre felu-n care se simplifică, se restrânge paleta de nuanțe a vieții noastre cotidiene și despre cum ajungem să vedem doar „soare și soare cu dinți”. Atât!

Mă lungesc, dar fie … Am mai zis despre cum e bine să visăm în continuare. Iar dacă noi nu putem, măcar să fim siguri c-avem pe cineva care ne va împărtăși ce a văzut în vis.

Am scris și despre cum e important să facem constant planuri și să nu ne dezicem de traseul pe care speram să-l parcurgem mai devreme sau mai târziu.

Și după un refren plin de verbe care se vrea a fi o rețetă (vagă, incompletă) am zis că poate n-ar fi rău să și notăm ce-am descoperit, ca să nu uităm.

Și de fapt să notăm constant, de ce nu, ca la final să ne amintim că a fost timp de toate. Ultimul cuvânt din piesă îl are Laura, care promite că nu va căuta dovezi în fața cuvintelor „suntem bine”.

O concluzie mai bună pentru agitația premergătoare nu cred că s-ar fi putut găsi! Mulțumesc, Laura, că nu m-ai lăsat singur pe scenă! 😊 Rămân dator cu un vers!

Este o piesă făcută împreună cu prieteni, cu buget literalmente zero. Toți cei care s-au implicat, au făcut-o de drag! Și pentru că le-am promis câte un urs! :))

Le mulțumesc și mă înclin în fața lor! This is Panda 🐼”, a mai scris artistul în mediul online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte